BEZÁR

Közösségi média

Davoria – freetekno csoportot mutat be a következő KineDok Debrecenben

Gyökér Róbert dokumentumfilmje a Davoria freetekno csoportról szól, akik elhagyatott gyárakban, ipari területeken szerveznek egész éjszakás bulikat. A film végigvezet minket a Davoria filozófiáján, hiszen a csoport fontos szándéka a közösségépítés is.


Davoria

Facebook

Erről szól majd a következő KineDok szeptember 19-én, kedden 18 órától Debrecenben, a Baross utca 16-ban – film után és előtt pedig a témához illő zenélés lesz a Malter teraszán.

„A közösségiség, a táncolás és a zene egy nagyon eredendő önmegvalósítás az emberiségnél. Ezt szabadon oda kell adni, és a lehető legszabadabban kell tartani, mert akkor lehet a legerősebb élményeket létrehozni” – hangzik el a filmben az egyik szervezőtől.

A Davoriában sok különféle történet van, a film ezeket is igyekszik bemutatni. Például a csoport egyik alapító tagja, a prell vagy TELEϟPORT néven előadó Márton Péter az egyik legérdekesebb karakter a közösségben. Meghatározó tagja a budapesti underground elektronikus életnek, de vendégoktatóként jelen van a PTE Művészeti Kar elektronikus zenei médiaművészet szakán, és gyakran kap felkéréseket, hogy zenét készítsen tánc- és színházi előadásoknak.

A Davoria című dokumentumfilmet szeptember 19-én lehet – ingyenesen – megtekinteni Debrecenben 18 órától a Malter teraszán az Alternatív Közösségek Egyesülete és a KineDok Magyarország szervezésében.


Davoria

Facebook

NASS – a Debreciner ajánlórovata.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...