BEZÁR

Közösségi média

ARCOK DEBRECENBŐL

Andrea

Örülök annak, hogy a debreceni fiatal tehetségek egyre több lehetőséget kapnak a bemutatkozásra.


Andrea
Andrea
Magánarchívum

Nagy örömmel látom, hogy Debrecenben egyre nagyobb tere van a feltörekvő művészeknek, tehetségeknek. Nagyon jó azt látni, hogy például a Baross Gábor utcában van a Malter nevű hely, nagyon kevés van ilyen a városban, ahol teret adnak a fiatal tehetségeknek. Rendszeresen vannak kiállítások és különféle rendezvények – ez egy fantasztikus kezdeményezés. Korábban is volt már hasonló lehetőség Debrecenben, például az Incognitoban, ott Turcsányi Zsófiának volt kiállítása – akit ismerek –, és ott is szoktak lenni élő koncertek. A Malterban az tetszik, hogy itt ténylegesen akár debütálni is van lehetősége a kisebb zenekaroknak. Nemrégiben volt a Kocsmafeszt, ami szintén szuper lehetőség volt a helyi zenei előadók számára, az esemény három kocsmát is érintett.

Most pedig az Urban Jam Festivalt várom nagyon, ami jövő hét pénteken és szombaton lesz (július 7-én és 8-án), és azért érdekes számomra, mert a fellépők közül ismerek néhány a szívemhez közel álló, nagyon kedves embert. Nagyon-nagyon izgatott vagyok, mert többféle stílus lesz: élőzene és DJ is, ezáltal is jobban megismerhetjük a debreceni közösségeket. Az itteni előadók között is lesz olyan, aki már tapasztaltabb, de olyan is, akinek még nem volt sok fellépése.

Emellett nagyon aggódom az egyik növényem miatt is, amit régebben kaptam a férjemtől, mikor még nem voltunk házasok. Van egy fantasztikusan aranyos tacskóm is: Moha, aki gyönyörű, és nagyon okos, most három éves. A szívünk csücske, számunkra a legszebb kutya a világon, és vele is nagyon sokat foglalkozunk. Egyébként nagyon emberi módon tud kommunikálni, viselkedésre kicsit macskalelkű kutya.


Andrea

Magánarchívum

Az ARCOK DEBRECENBŐL sorozatunkban arról érdeklődünk, hogy éppen kit mi foglalkoztat.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...