BEZÁR

Közösségi média

Találkozzunk! – Négyéves a Debreciner

Születésnapi közvetlen alkalomra invitáljuk azokat az olvasóinkat, akik kedvelik az újságunkat.

Sajtószabadság - Debreciner

Debreciner

2019 júniusának közepén indult a Debreciner online újság. Közel hatezer saját cikkünk, majd’ huszonháromezer eredeti fotónk jelent meg ebben a négy évben, van videócsatornánk, Instagramunk, egyre népszerűbb a podcast műsorunk, a közösségi hálón félszáz ezren követik oldalunkat.
Számos írásunk volt nem kevés hatással a helyi kulturális és közéletre, hivatkozott ránk igen sokszor az országos média, mutatván: a fővároson kívül is van élet, helyben is van feladata a felelős újságírásnak.

Bár pusztán létezésünk okán egyre gyakrabban támadják újságunkat mindenféle oldalról nevesek és névtelenek, a Debreciner indulásakor meghirdetett szakmai és etikai elveinkhez töretlenül ragaszkodunk a köz pontos és hiteles tájékoztatása érdekében.

szerk - Debreciner

Giczey Péter

Újságunk, a Debreciner évfordulója alkalmából szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt június 15-én, csütörtökön 18 órára a Malterbe (Debrecen, Baross utca 16.), ahol oldottan nyitott szerkesztőségi értekezlet keretében alkalmunk lesz kötetlenül beszélgetni közös dolgainkról, múltról és jövőről.

Figyelem! Kést, villát hozzatok, hogy éhen ne maradjatok! A kellő időben érkezők tortára is számíthatnak, de műanyag villát nem adunk. Aki evőeszközzel szereti megenni a süteményt, az hozzon magával otthonról! A kés pedig a debreceni páros kolbász – és annak vegán változata – elfogyasztásához lehet szükséges.

nyilvános szerkesztőségi ülés - Malter - 2019. december 12.

Lia

Továbbra is célunk az, hogy a kevés – pártoktól és pártos mágnásoktól függetlenül dolgozó – magyarországi lokális újság egyikeként folytassuk munkánkat, éljen tovább a Debreciner, tegyük, tehessük a dolgunkat.
Invitáljuk olvasóinkat, köszönjük támogatásukat, mert nélkülük nincs, nem lehet Debreciner!

nyilvános szerkesztőségi ülés - Susmus - 2019. november 7.

Koppányi Szabolcs

A Facebook-eseményoldal itt található.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...