BEZÁR

Közösségi média

Ki az áldebreceni? (szavazás)

A kormányszimpatikus, leginkább közpénzből fizetett állami és/vagy lokális média, a milliárdokkal megtámogatott közösségi hálós kihangosító csapatuk és az állampárt ifjúsági szervezetének egyes helyi (debreceni!!!) túlaktivistái hetek óta folytatják a debreceni és mikepércsi lakossági tiltakozások befeketítését.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

Akinek kételyei vannak a kínaiak Debrecenbe építendő akkumulátorgyárával kapcsolatban, azt igen súlyosan megbélyegzik a Rogán-minisztériumban fogant ítélkezésekkel.

Állítólag ott találták ki az „áldebreceni” megnevezést is, onnan irányították, hogy az egész médiájukban futótűzként terjedjen el ez az új magyar szó szerte az országban.


CATL - áldebreceni
Az állami M1 tálalása
Facebook

A tiltakozó debreceniek tudják, hogy hazudnak róluk – elsők között a választott városvezetőik

Azt hitték Budapesten, hogy ezt az ügyet majd elpuhítja helyben a jóarcú debreceni polgármester és az örökász országgyűlési képviselő. A figurát mintha cinikusra vette volna a polgármester, már az első közmeghallgatáson kifütyülték, a soha el nem kopó Kósa Lajos pedig hónapok óta mélyen hallgat a debreceni akkugyár ügyében, meg nem jelenik olyan helyen, ahol ez szóba kerül. Süllyed a hajó…?

Tehát miután a Fidesz fővárosában a helyi potentátok képtelenek kezelni az eszkalálódott helyzetet, a Rogán-központ vette át az irányítást Budapestről. Szokásosan egymondatos üzenetük arról szól, hogy itt minden rendben lenne, ha a Soros által felbéreltek nem hergelnék az embereket.


Tiltakozó menet és demonstráció a CATL akkumulátorgyára ellen – 2023. január 28.
Tiltakozó menet és demonstráció a CATL akkumulátorgyára ellen – 2023. január 28.
Lia

Ez a Rogán-kommunikáció talán az ország más területein hatékony népámítás lehet a törzsközönség soraiban, de Debrecenben sikertelen, sőt kontraproduktív még a mélységesen hű fideszesek körében is. Megalázzák a mikepércsi és debreceni édesanyákat azzal, hogy ők nem a gyermekeiket, a családjukat féltve tiltakoznak, hanem lefizetett külföldi ügynökei az ország tönkretételének?

Ha ezermilliószor elmondja Debrecen pogármestere és az ő közpénzből működtetett helyi médiája, hogy a kínai akkugyárral kapcsolatos félelmeket a politikai ellenzéke generálja, akkor sem igaz.

Itt olvasható a teljes írás: Basahalom Boulevard.


CATL - áldebreceni
Az állami M1 tálalása
Facebook

De vajon ki az áldebreceni?

A Debreciner voksolásra hívja olvasóit!

Szavazni március elsejéig lehet itt, egy címről csak egy szavazatot fogad el a rendszerünk.

Kapcsolódó írás:

A Debrecenben felépítendő kínai akkumulátorgyár miatt tiltakozók ellen kampányoló Megafon alapítója Debrecenben született

A CATL kínai akkumulátorgyár debreceni ügyeiről itt olvashatod a Debreciner cikkeit.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...