BEZÁR

Közösségi média

A SZEMEDNEK HIGGY!

Óvodás gyerekekkel feszíttették a szalagot a felnőttek elé a debreceni református óvodaavatón

Ha már ennyire ragaszkodnak az efféle produkciókhoz, egyszer talán az is megtörténhetne, hogy a kamerák kereszttüzében a politikusok meg az egyházi emberek húzzák ki a szalagot a gyerekek elé, s óvodások vágják át a nemzeti trikolort.


szalag - óvoda - Széles Diána

facebook.com/tiszantulireformatusegyhazkerulet

Augusztus végén adták át Debrecenben a Szent József Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium Megtestesülés Tagóvodát. Hasonló koreográfiája volt tegnap (október 18.) a szintén debreceni Fészek Református Óvoda átadásának.

Az eseményről beszámolt – az ünnepségen szereplő világi személyiségei egyikeként – a közösségi oldalán Kósa Lajos (Fidesz) országgyűlési képviselő: „Ez az óvoda olyan fészek, amely magához öleli a gyermekeket, akiket itt biztonságban nevelhetnek, taníthatnak, közel Istenhez.”


szalag - óvoda - Széles Diána

facebook.com/SolteszMiklos.KDNP

Így tett Széles Diána (Fidesz) alpolgármester is, aki szintén felszólalt az ünnepségen, vágott szalagot, majd interakciót kezdeményezett az óvodásokkal. Ő így írt a közösségi hálós oldalára: „A Fészek Református Óvoda mai átadója ünnep Debrecennek, a Református Egyháznak és a kormánynak. Ünnep, hiszen gyermekeink keresztény neveléséhez, értékeink megőrzéséhez az óvoda nyitásával is lehetőséget biztosítunk és kiállunk amellett, hogy ez legyen a nemzetstratégiai irány.”


szalag - óvoda - Széles Diána

facebook.com/drszelesdiana

szalag - óvoda - Széles Diána

facebook.com/drszelesdiana

Jelen volt Soltész Miklós (KDNP) államtitkár is, aki így fogalmazott a Facebookon: „A tágas csoportszobákban református keresztyén szellemiségű nevelésben részesülhetnek a gyerekek. Isten jelenléte és szeretete kísérje az óvodapedagógusok munkáját!”

Az eseményről természetesen beszámolt Debrecen hivatalos Facebook-oldala, illetve bő terjedelemben az önkormányzati és a Fidesz-közeli helyi médiaprodukciók is.

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...