BEZÁR

Közösségi média

Zeke László a Debreciner vendége – nyilvános podcastfelvételre invitálunk

Várjuk mindazokat, akik szeretnék közelebbről is megismerni őt, akiről méltán elmondható: a jogban (is) tudós debreceni reneszánsz ember a mai sáros világunkban a maga egyenes igyekezetével.

Zeke Lászlót ismerik jogászként, sikeres ügyvédként több olyan pert is vitt, aminek országos visszhangja volt.

Könyvek, köztük a Borzontorz meséi írója, ebből a művéből film is készült.

Zeke László
Zeke László
Kiss Soma Ábrahám / Mérce

A közösségi hálón Lebbezzünk felfele! címmel található Zeke László folyamatosan növekvő csoportja, amiben szerteágazó tematikával jelennek meg napjaink kisebb-nagyobb ügyei nem kevés szarkazmussal és kijózanító lényeglátással. Így mutatja be a szociális háló eme szegletét, amihez bárki csatlakozhat: „Igazság, csak úgy magától nincs. Az Igazságot teremteni kell! Ennek szellemében jelezzük, ha valami gond van. A csoport a nem létező igazság keresésével és jogszolgáltatás csetléseivel, botlásaival, foglalkozik. Irracionális abszurditásokra igyekszik rávilágítani a probléma függvényében viccesen, ironikusan, esetleg szarkasztikusan.”

Animációs munkásságának java Zeke László YouTube-csatornáján követhető, ez ad otthont a Lebbezzünk felfele! videóblog filmjeinek, ezen túl animációs filmeknek, mesefilmeknek, MeSeMeS filmeknek, videoklipeknek, egyéb mulatságos és érdekes filmeknek.

Személyes közéleti szerepvállalásának legutóbbi eseménye az a beszéde volt, amit a nyáron mondott el egy fővárosi tiltakozáson: „Jelen helyzetben a tűzijáték inkább játék a tűzzel”.

Zeke Lászlóval szeptember 15-én, csütörtökön 18 órától találkozhatnak az érdeklődők az Alternatív Közösségek Egyesületének terében, Debrecenben, a Baross utca 16. szám alatt.

Az esemény nyilvános, minden érdemi érdeklődőt szeretettel várunk. Kérjük a pontos megjelenést, mivel a beszélgetésről később leadandó podcastfelvétel készül.

A találkozó folytatásaként a Malterben a közönség is szót kap, nyitott beszélgetés lesz Zeke Lászlóval.

Az esemény Facebook-oldala itt található.

(Zeke László fotója eredetileg a Mérce Az este, mikor rendőri biztosítás nélkül járták körbe a tüntetők a belvárost – képek a szombati megmozdulásról című tudósításában jelent meg. Köszönjük a Mérce hozzájárulását a közléshez.)

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...