BEZÁR

Közösségi média

800

Egy kis mesedélután pancsereknek!

Sokszor az az érv, hogy a Fidesz-KDNP-kormány a 13 év alatt igen sokat hibázott – milyen kedves megfogalmazás ez az országrombolás helyett -, de nem igazán tudják az emberek, hogy kik lennének jobbak náluk. A világ legbutább kérdésének tartom ezt.

Hogy stílusos legyek, Pelikán József gátőr is jobban el tudná navigálni ezt az országot, mint a jelenlegi kormány és az oligarchái, nomeg a zsarolói, akik miatt háborús veszélyhelyzet és rendeleti kormányzás van már jó ideje, miközben maga Orbán Viktor és bandája sem veszi komolyan magát a fogalmat, hogy mit jelent a háborús veszélyhelyzet..

Vagy például itt vagyok én. Tudom, hogy a kezem alatt vért izzadna ez a sunyi társadalom, amíg együtt helyrehoznánk a káoszt és lebontanánk a kapzsi NER-t, de igen is képesnek tartanám magam a feladatra.

Horváth Ferenc
Horváth Ferenc

Irányító kell, nem tudós!

Ha tévednék, akkor most a Magyar Tudományos Akadémia elnöke lenne a miniszterelnök, és nem a nép fiát megjátszó disznóölő Viktor. Igaz, vegák?

Persze vannak nálam sokkal jobbak abban a tekintetben, hogy komolyabb szakembergárdát ismernek, mint én. Olyanokat, akik képesek átvenni egy-egy kormányzati szakterület igazi irányítását. Kb. ennyi a különbség a jobban alkalmasak és én közöttem. Nem felesleges e tekintetben Dobrev Klára árnyékkormánya, csak azt felejti el szegény, hogy az előválasztási Jobbikkal való mutyizós dolgok és az Alaptákolmányra való szégyenteljes felesküvés után már egyetlen értelmes gondolkodó ember se bízza rájuk jó szívvel az ország szennyének folttalanítását! Ergo jobb vagyok, mint egy árnyék-kormány.

Zengjetek ordibátor lájvosok! Ezt merte leírni a „cigánykápó” Horváth Feri, te tudatlan ordibátor, aki olyan vagy, mint egy szemtelen súlytalan légy. Aki magára ismer, nem baj az, csak gondolja végig, hogy muszáj-e foglalkoznom nekem vele. Szerintem nem muszáj. Tóni, te fogd be a füled, nem neked szól! Te elsősorban lelkész vagy, ha akarod, ha nem! Cseppet ugyan érzékeny, mint a hárfa húrja, de akkor is!

Mozi a tévében. Na, honnan való ez a szlogen? Hát az HBO-bejelentkezés! Mózii a tévében! – fonetikusan. Az idősebbek emlékezhetnek rá! Ti vagytok a „mózi”. Én Netflixet nézek, és nem a megmondó napraforgó ordibátor bagázst, no! Elvégre egy országot képes lennék elirányítani, nem?

Visszatérve az alapgondolathoz. Való igaz, hogy nem lenne könnyű lebontani egy ilyen központosított államhatalmat, egy ilyen egypártrendszert, amit a sunyivá váló magyar nép megengedett egy országpusztító bagázsnak csak azért, mert ő maga is jobban él mondjuk olyan 10 éve. A hűbérlánc alsó szarcsapkodó végében is hithű jobbanélők lettek, a magukra hagyott szegények kárára.

Amit azok nem kaptak meg a társadalmi szolidaritás jegyében az adókból történő újraelosztáskor, abból élnek jól a mai napig mások! Pironkodnak egy kicsit, de a lóvét mind felmarkolja velem együtt. Mondjuk, én szégyellem magam, hogy az édesanyám mennyi nyugdíjat kap és mennyi szolgálati járadékot én, de nem az enyém sok, hanem a Viktor-banda ad neki nagyon keveset. És most itt nem írom le, hogy mennyi a családi pótlék vagy a nyugdíjminimum, és milyen régóta, miközben ez a piti pénz még mindig az alapja a segélynek, amiről azt hiszitek ti barmok, hogy az olyan sok.

Temettessétek el az önkormányzattal a halottaitok, és akkor rájöttök mit jelent az, hogy Magyarországon magyar testvéreitekkel szemben mennyire közömbössé váltatok! Hogy benyeltétek tehetetlenségeteben a gyűlöletpropagandát azért, hogy megnyugtassátok ártatlan kis lelkeiteket, hogy nem ti tehettek arról, hogy négymillióan szenvednek! Nyomik! Majd most, amikor a hűbérlánc farka, azaz ti kezdtek majd leszakadni, mert nincs annyi júdáspénz, mint régen volt, vagy kell a kínaiaknak fű alatt „adózni”, és nektek már nem lesz ingyenpénz fejlődni, egyszercsak megjön majd az eszetek, mit tesz Isten!

No, akkor kell majd vigyázni, hogy ne újabb paraziták alakíthassanak kormányt, hanem államféfiak- és nők! Szóval: ne tegyetek fel nekem tűagyúakhoz illő kérdéseket, mert még véletlenül megválaszolom nektek!

Ui.: Az értéket nem pénzben mérik nálam, hanem erkölcsösségben. Az erkölcstelenek kíméljenek!

Ez a jegyzet – mint ahogy az itt megjelenő összes publicisztikai írás – a szerző véleményét tükrözi.

Horváth Ferenc írásai itt olvashatók: 800.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...