BEZÁR

Közösségi média

Ezrek próbáltak hozzájutni a karszalagjukhoz, több órás sorban állás a Campus Fesztiválon péntek este

A szervezők türelmet kértek, azt mondták, mind a 22 helyszíni jegypénztáruk teljes kapacitással üzemel. FRISSÍTÉS: telt házas lett háromnegyed 10-re a Campusfeszt.

Campus Fesztivál
Úgy tűnik, hogy péntek este volt az idei Campusfeszt napi nézőcsúcsa
Polgár Tóth Tamás

Több ezer ember torlódott fel a debreceni Campus Fesztivál jegypénztárainál péntek este, akik akkor próbáltak jegyet venni, illetve akik korábban már megvásárolták a jegyüket, de addig nem vették át a belépésre feljogosító karszalagjukat. 20 óra előtt néhány perccel több olyan reménybeli fesztiválozóval beszéltünk, akik már órák óta álltak a sorban. Ahogy a Debreciner alábbi videóján is látható, volt olyan, aki a karszalagjának átvétele után azt kiabálta a többieknek, hogy ő három óra várakozás után kapta azt meg.

A fesztivál Facebook-oldalán 19 óra 32 perckor egy bejegyzést tettek közzé, amelyben azt írták, a délutáni eső után néhány perc alatt több ezren érkeztek a rendezvényre, ezért ideiglenesen nagyobb sorok alakultak ki. (Az eső egyébként még délután 16 óra előtt elállt.) Türelmet kértek a sorban állóktól, illetve közölték, mind a 22 helyszíni jegypénztáruk teljes kapacitással üzemel.

Fél 10 előtt nem sokkal azt tapasztaltuk, hogy akkorra már elfogytak a sorban állók.

Campus Fesztivál

Polgár Tóth Tamás

A Campus Fesztivál közösségi oldalán 21 óra 46 perckor kiírták a teltházat. „A fesztivál mai, pénteki napja telt házas! Újabb belépőket csak a rendezvényről távozók arányában fogunk értékesíteni a helyszíni jegypénztárakban.” Ugyanekkor nagy égzengéssel és villámlásokkal kísérve eleredt az eső Debrecenben.

Július 19. és 22. között rendezik meg a tizenötödik Campus Fesztivált Debrecenben. Kelet-Magyarország legnagyobb könnyűzenei eseményéről a Debreciner számos fotóval és több cikkben számol be. Az eddig megjelent anyagaink itt találhatók.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...