BEZÁR

Közösségi média

800

Felemásország

Isten! Áldd meg a magyart, és vidd innen ezeket messzire el!

Mottó: Lopni valami nagyon vidám és mulattató dolog lehet. Talán oly vidám, oly mulatságos és oly boldogító, mint amilyen borús, szomorú és keserű az ellentéte: a tisztes kenyérkereső munka. Molnár Ferenc

Valaki azt tanácsolta nekem, hogy ne nevezzen skizofrén társadalomnak a magyart. A tudathasadás nem vicc, hanem egy igen komoly betegség… Legyen akkor Magyarország – merthogy a köztársaság már nem is számít – felemásország.

Kezdem azt érezni, hogy ebben az országban nincs értelme küzdeni. A jogrend teli van tűzdelve olyan akadállyal, amit csak hosszú idő árán lehet legyőzni, ellentétben azzal, amit a kormány el akar érni. Merthogy ezek a banditák vagy átírják, vagy áthágják a törvényt a fenyegetettség legkisebb jele nélkül.
Már ebből is látszik, hogy a „fékek és egyensúlyok rendszere” régen nem érvényesül. Egy tolvaj, maffiózó szervezet azt csinál, amit csak akar ebben az országban. Hogy melyik az a tolvaj maffiózó szervezet? Most nem általánosítok. Szerintem azok az emberek, akiknek a kormány túl sok szabálytalanságot megenged, beleértve önmagát is! Na, erre varrjatok gombot tűagyúak!


Orbán Viktor

facebook.com/orbanviktor

Sorolhatnám az európai uniós támogatások szabálytalan felhasználását, melyek felelősségre vonás nélkül maradnak, sőt sokszor még azoknak áll feljebb, akik az európai uniós támogatásokkal élnek vissza vagy a költségvetési csalásokat követik el. Lombkoronasétány, ahol egy Filemon nevű magyar ember még nem jogerősen sajtópert veszít az Átlátszó ellen, Balatonfüred, ahol egy kutatóintézet helyén magánklinika és magánlakások vannak (bizonyára elég volt egy évig kutatni az infarktuson átesett betegek rehabilitációjának folyamatát), vagy éppen Pétervására, ahol a polgármester takarít egy falusi szálláshelyen, ahol nem tudni, kik a vendégek, mikor jönnek, mikor mennek, mennyit fizetnek a szállásért. Őrület. Van, aki megússza és van, aki nem; de a fejétől büdösödhet a hal.

2020 októberi a hír: 8-10 évvel ezelőtti EU-pénzes csalások miatt kér most letöltendő börtönt 4 emberre az ügyészség. ÉS EZEK ITT A JÉGHEGY ICIPICI CSÚCSAI! Őszintén megmondom: ide bizony kell az Európai Unió aljassága is. Ott is tőkések és gazemberek ülnek. Ekkora pénzek útját nem követni, már eleve bűn az Európai Unió és a magyar kormány részéről is. Mert kit lopnak meg ezek a gazemberek? Végső soron a magyar népet, amelynek tagjai sok-sok áldásos támogatást nem élvezhetnek, mert magánvagyonná teszik a közvagyont az aljas félázsiaiak, aztán a befizetett adóinkból (mert már szinte minden befizetésünk az, ami egy közös kalapba jut be, pedig nem kéne), majd nyöghetjük a káros hatásait a tolvajoknak, akik nem tyúkot loptak, nem kis kárt okoztak, a mi kontónkra. Hol is lehet az a közvagyon emberek!?
Ugye nem kell említenem Orbán Viktor vejének ügyét a led alapú lámpákkal, vagy a Farkas Flórián nevével fémjelzett „Híd a munka világába” projektet. Többmilliárd forintnyi károk. Ki fizette vissza? Orbán Viktor? Tiborcz István? Farkas Flórián? Melyik van börtönben? Ki fizetett? Hát mi: a magyar nép! Közpénzből! Ők pedig élnek és virulnak, pedig már réges-régen börtönben kéne ülniük.


Orbán Viktor
Orbán Viktor
facebook.com/orbanviktor

Aztán úgy magamba nézek, és azt mondom: amiket eleddig leírtam, eltörpülnek azok mellett a szerintem durva bűncselekmények mellett, amiket mostanában követnek el a kormány tagjai és a hozzájuk közelálló emberek.

Hogy mire gondolok? Az Oroszországgal kötött, energiahordozókat érintő titkos megállapodásokra. A lóti-futi covid idején behozott sokmilliárd forintba kerülő vakcináinak eredetére és a közvetítőkre. A sokmilliárd forintba kerülő lélegeztetőgépek ügyére: honnan, kitől, milyen minőséget és miért annyit, amennyit. Szijjártó ezernyi utazására, amiknek a következményeit majd a jövőben fogjuk megtudni, a nemzetközi „beszólásaira”, amik oda is vezethetnek, hogy messzire repülünk a NATO-ból és az Európai Unióból. A szerencsejátékiparból a hadiiparba átrándult ma már honvédelmi miniszterünk üzelmeire. A járvány idején tett intézkedésekre, amikor is a nép semmit nem kapott. Az otthonukban kezelt covidbetegekre, akikre a kormány egy árva ellátási protokollt nem hozott össze. A káoszokra a kórházakban. A katonákra, akik este lezárták az országot, mert az annyira muszáj volt, hacsaknem a gengsztereket tették alattvalóvá, i tak dalse, kedves olvasóim.
Ezt fejelte meg undorító módon a CPAC-konferencián május 4-én Orbán Viktor azzal, hogy mindenki kiirtandó vírus, aki nem olyan, mint ők.

Néhány szó még az ellenzéki kerekasztalról, az orosz-ukrán háborúról és egy csattanó a végére. Figyelem Palotás János úr előadásait. Sokat tanulok belőlük, bár néha nem értek egyet vele. Elkötelezett bátorsága engem arra sarkall, hogy az általa elképzelt új ellenzéki kerekasztalnak a tagja lehessek valamilyen módon. Ezzel kapcsolatos levezetéseiben érződik a matematikai valószínűség számításelmélete. Az ember azonban gyarló, és mindig mindenki főnök akar lenni. Az önzetlenséget nem, de a kiválóságot, ha jól meg tudjuk ragadni, akkor 2026-ra lehetséges (ha még lesz értelme és nem leszünk gyarmat), hogy lesz egy olyan ellenzéki tábor, ami nem tekintélyelven áll össze, nem a most biodíszlet parlamenti pártok irányítanak minket, hanem ők is szépen betagozódnak a saját kiválóságuk alapján abba a nagy egészbe, amelyik képes Orbán Viktor törvényekkel és gazdasági hatalommal körülbástyázott aljas politikai és gazdasági rendszerét sok verítékkel végleg lebontani.
Nincs más út! Fokozódhat a nemzetközi helyzet, hogy egy klasszikust idézzek, de minden állam úgy van vele, hogy a szabadságot elsősorban nekünk kell kivívni magunknak.


Orbán Viktor

facebook.com/orbanviktor

Nem szaporítom a szót! Orosz-ukrán háború: Szerintem a világ gazdasági újrafelosztása zajlik. Sem az USA, sem az európai országok nem filantrópiából, hanem jól felfogott érdekből segítik Ukrajnát. Mindannyian tudják, hogy azt az országot majd újjá kell építeni, és igen sokáig fog fizetni a segítőinek. A hadiszerencse forgandó, de azért ki is számítható. Palotás úr igen szépen levezette, hogy az oroszok nem győzhetnek Ukrajnával szemben, amelyet ennyi ország támogat. Szerintem győzhetnek, bár szépen elsírnám magam, de győzhetnek. Elég, ha kihátrálnak a támogató országok Ukrajna mögül, mert változik a politikai helyzet és otthon a nép ellene fordul a politikusainak, gazdasági szakembereinek. Írtam. Ez nem filantrópia kérdése.

Sok gazembernek jól jött ez a háború. Közöttük az Orbán-kormánynak is, ahol Viktor ezzel kampányol, mintha ő nem ülne a lovon. Választást nyert vele és kiaknáz minden lehetőséget a magyar nép megfejésére. Ez a véleményem. Persze, hogy ukránpárti vagyok! Csak realista is. Hatalmas elterelések zajlanak szinte minden európai országban és Oroszországban is. A védvonalak kiépítésének az oroszoknál szerintem két oka van. Nem az, hogy juj, mi lesz, ha az ukránok átjönnek az orosz határon, hanem egyszer az, hogy az orosz népet jól felhergeljék, és meglegyen az népi egység, ami a II. világháborúban jellemezte őket. A másik ok: ha eleddig el lehetett lődözni atom nélkül is, akkor egy esetleges NATO-orosz háborúban még jól jöhetnek a védvonalak.

A csattanó: Debrecen. Azok az álszent, a kereszténységet védőbástyaként használó aljas emberek, akik ma az országunkat irányítják, undorodnak minden migránstól, aki nem az „övék”. Az ukránokat is csak azért viselik el, mert fehér emberek. Persze azok, akik megtehetik – ha egy icipici esély van rá -, fejvesztve menekülnek tovább egy ilyen hinta-palinta Orbanisztánból, mint a miénk. Azonban lám, a lóti-futi és a főnöke valószínűleg igen lekötelezett valamiért az oroszoknak és a kínaiaknak. Nem lennék meglepve, ha az araboknak és a keleti népeknek is el lennének kötelezve, de maradjunk most az oroszoknál, a kínaiaknál és a nagytestvér törököknél, sőt vegyük előtérbe Kínát.

Az 1990-es években igen sok kínai és vietnámi érkezett hazánkba. A nyugati országokban enyhén mondva üldözték őket, de hogy Drezdából biztosan el, az tény. Megunták a csencselésüket, jönniük kellett. A magyarok – akik mostanában egyáltalán nem befogadó népek, pláne most a 13 éve tartó agymosás hatására – valahogy az ázsiai zsibárusokkal elnézőbbek voltak. Tönkre is ment a ruha- és a cipőiparunk rendesen. Mondjuk ki, írjuk le, nem kell itt már jópofizni senkinek! Mondjuk ki azt is, hogy egész falvak érkeztek láthatóan szegény emberekkel, akiket valakik igen jól elláttak áruval. DE KIK? A kamionok jöttek ezerszám. A zsibvásárok lassan megszűnnek, az ázsiai kereskedők plázát és boltokat nyitottak. Őket valahogy nem érintette meg soha a magyar válság. Többezer magyar vállalkozás ment tönkre. Volt közöttük ázsiai érdekeltségű? Hm? Nem tudjuk. Azt azonban egy országgyűlési képviselő is kutatni kezdte, hogy lehetséges-e illegálisan nyitott kínai rendőrkirendeltség a „nyóckerben”.

Nem erőltetjük most a dolgot. Csendben vannak és terjeszkednek. Mondhatnák azt, hogy ez a világ rendje, de egy bevándorlókat utáló országban? Ugyan már, királylány! És akkor egyszer csak KÍNA teljesen megérkezik Magyarországra! Vang Ji államtanácsos a Kínai Kommunista Párt funkcionáriusa februárban együtt lángosozik a Lavrov-díjas lóti-futival Dunakeszin. Őrület! Hszi Csin-ping pedig Moszkvába megy március 20-án, mert ugye megmondtam az elején, hogy Kína lesz a mérleg nyelve, és majd lesz nekik is békejobbjuk a nagy falat reményében. Mindegy is. Stratégiai partnere Kína Magyarországnak. A lényeg most Debrecen!

Debrecen a cívisváros, nem akart akkumulátorgyárat a 25 Magyarországon megépítendőből egyet sem! Küzdöttek és vesztettek, nincs mese, vesztettek. A széttagoltság a civilek és különböző pártok között itt is tisztán látszott. Egy kalap banánt nem érünk egymás nélkül a Fidesz-kormánnyal szemben, de ezt még meg kell értenie az embereknek. A kormányt semmi, de semmi, szerintem még egy durva zavargás sem fogta volna vissza attól, hogy teljesítsék a kedves – egyéként nem európai uniós – Kína minden kívánságát. Nesze, még egy púp, Debrecen, hadd örüljé’. Szijjártó, a lóti-futi kihirdette, hogy lesz még egy akkumulátorgyár Debrecen környékén, és majd minden rendben lesz, mert ő az Istenkirály a Kósával együtt. Akkumulátorgyártó nagyhatalom leszünk!

No, ha mi akkumulátorgyártó nagyhatalom leszünk, akkor én leugrom a párizsi Eiffel-torony tetejéről, de csak akkor, ha a BMW azt mondja, hogy Magyarország saját jogon BMW-gyártó nagyhatalom lett, és a magyar népé a profit is, merthogy szerintem magyar rabszolgamunkás talán egy ideig kell majd a kínai akkumulátorgyárakba, de csak addig, amíg a kínai cég úgy nem dönt, hogy hoz sajátot, vendégmunkásként, otthonról.( Gondolom, a most felszabadított hungarista Budaházy oda meg vissza lesz értük és a vegyesházasságokért.) Hééé! Nem vagyok rasszista, csak realista, és valahol egy „vadászkutya” is, aki elcseszett az életéből közel 25 évet azért, hogy „hazánk felvirágozzék, abban kicsi és nagy, erős és erőtlen, de főleg minden elhagyatott és védelemre szoruló biztonságban érezhesse magát”! (Mondjuk, ez a jogászeskümből egy részlet, de a 25 év rendőri múlt is visszaköszön belőle.)

Meddig mehet ez a kormányerőszak így Magyarországon? Mi lesz ennek a vége? Egy biztos, ha még lesz Magyarország, sírás és a Himnusz. Talán, talán, ha hagyják! Orbánék pedig addigra már a világ másik felén lesznek.

Sajnállak, Debrecen! A tisztesség, a becsület, az adott szó, a polgárság szép alföldi összetartozásának példája, el fog veszni a „modernitásnak” nevezett aljasságban, ami ellenetek készül.

Fogjuk már fel, hogy itt nincs demokrácia, és a tolvaj kormányunk rettentő nyomás alatt van! Ezek a gengszterek összetalálkoztak két-három országgal, amelyek gazdaságilag fel fogják falni a mi hazánkat, politikai szempontból pedig irányítani fogják az országunkat a jelenlegi kormányhoz hasonló bábukon keresztül. Tiszta Marshall-terv vagy Truman-doktrína kínai, orosz vagy török módira! Kell ez nekünk! Nekik, a Fidesz-kormánynak, nincs hova hátrálniuk! Jobban félnek a zsarolóiktól, akiket pajtásuknak neveznek, mint Magyarország összes diákjától, tanárától vagy bármilyen más ellentábortól. Most kezdődik az a rész, hogy durva erőszak veszi kezdetét bármikor! Isten! Áldd meg a magyart, és vidd innen ezeket messzire el!

A jegyzet az én személyes véleményemet tükrözi, számomra lenne az a legnagyobb öröm, ha a nép és a kormány összhangban tenné a dolgát, hogy Magyarország egy szép, élhető országgá válna mindenki számára, ahol senki nem próbál különbséget tenni ember és ember között, amíg betartja az emberséges és szociálisan érzékeny törvényeket! Most nem így van.

Végül hallgassanak egy kis akkumulátoros Cyrano de Bergerac-os zenét Debrecenből!

Horváth Ferenc írásai itt olvashatók: 800.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...