BEZÁR

Közösségi média

ARCOK DEBRECENBŐL

Mózes Attila

Hamarosan jön a teraszidő.


Mózes Attila
Mózes Attila
Koppányi Szabolcs

Most egyértelműen azon jár az eszem, hogy hamarosan jön a teraszidő, hivatalosan is március 15-étől október 15-ig. Most kapjuk vissza azt az időt, ami korábban elment.
A Hal köz amúgy is arról híres, hogy ebben a kinti időszakban a legjobb. A január és a február nem volt az igazi, kibekkeltük. Ezt csak túl kell élni. Aztán a nyáron azért is dolgozunk, hogy az ilyen téli pangásokat is átvészelhessük. Folyamatosan ez foglalkoztat. Ha jobb már az idő, mint most, az emberek vágynak a kintlétre a hosszú hidegebb hónapok után.
Meg sok volt mostanában a hátsó konfliktus.. Nem, most nem a politikára célzok, inkább a világi sztorik, háború a szomszédban például.. Ami meggyűri az emberek gondolatát, emésztik folyamatosan. Ezekből is talán kiszabadulnak a kellemesebb időjárás beköszöntével. Mi meg erre készülünk, persze, várjuk a vendégeinket majd kis frissítőkkel, koktélokkal, meg persze a finom ételeinkkel.
Azért is kéne végre egy jó nyár, hiszen volt a koronavírus, utána még visszafogottabb volt minden. Most talán már nem ez lesz a helyzet, nincsenek maszkok, nincsenek korlátok..

(Mózes Attila bártulajdonos és üzletvezető.)


Mózes Attila
Mózes Attila
Koppányi Szabolcs

Az ARCOK DEBRECENBŐL sorozatunkban arról érdeklődünk, hogy éppen kit mi foglalkoztat.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...