BEZÁR

Közösségi média

Álmatlanság

Mi veszítünk így is, úgy is ebben a korrupt, agybeteg országban, ez már biztos.


Szijjártó Péter - Orbán Viktor

Facebook

Mottó: A férfi ott kezdődik, mikor daliás termete fonnyadni, haja őszülni kezd, álmatlanság támadja meg, végrendeletet ír, és kékesszürke tekintetébe olyan fájdalom fészkeli be magát, amilyen a megvert gyermek szemében ül. Cserna-Szabó András

14 év után is működik a bioritmus szabályozóm. Hamar elaludtam, a szervezetem azt hitte, azért, hogy hajnali kettőre – a körülményekhez képest – frissen ébredjek. Facabook bekapcs – görgetek – egy tornából felmentett éppen mantrázik, hogy az oroszok csak jól jártak az EU-s szankciókkal, a szankcióknak véget kell vetni.

Egy másik trollkodik és nyomja nekem egy hozzászólásomra a „dollárbalodalos” gyűlöletbeszédét, hogy mi lenne, ha a baloldal lenne hatalmon, pont, amikor már ébren vagyok.. (Mai balos sem vagyok, csak sete, de ez nem tudja, megelőlegezi nekem.) Pedig csak annyit írtam egy fizetett elmebetegnek, hogy a Viktorkája minden szankciót megszavazott.

Erre egy másik hajnali kettőkor izomból belém áll. Megkérdeztem tőle, hogy minden rendben van-e a prosztatájával. Miért nem tud aludni? (Lehet, hogy liftszerelő létére ő is sokat ügyelt, ki tudja..) Polgártársam ő, csak nem tudja, hogy egy politikai sötétségben tartott, propagandával etetett áldozat, akit mentálisan befolyásolnak, egyéni alimentációs igényeinek elvesztésével riogatva őt.

Szóval az EU behajolt a globalista világnak. Hát, lehet, hogy így van. Az oroszoknak nem árt a szankciózás, az amerikaiak nyernek a játszmán így is, úgy is. Lehet, hogy így van, bár szerintem az oroszoknak savanyú a szőlő. Mi pedig veszítünk így is, úgy is ebben a korrupt, agybeteg országban, ez már biztos. Arra már nem terjed ki a tűagyúak figyelme, hogy a sok EU-s és covidos kormányzati tolvajlás, nomeg a választás környéki kasszakisöprés, az MNB-s forint- és kamatcsujogatás után az űbermagyar államkassza kiürült. Soha nem látott mértékű államadóssággal, felfűtött gazdasággal, így is, úgy is gazdasági visszaeséshez, a büdös nagy pénzromlához vezetett a dőzsölés, nem kellett nekünk ehhez háború a közelben. Nem kellett!


Szijjártó Péter - Orbán Viktor

Facebook

Csövesként talált minket ez a kis energiamizéria, mondjuk ki. Viktor bátyámnak pont jól jött, mert egyből ráfogta a Zelenszkij nyuszira minden bűnét, baját, az űbernép egyharmada pedig ezt el is hitte, így lett neki az országgyűlési választásokon áprilisban kétharmada, pedig maga sem hitte, hogy egyáltalán győzhet még. Hej, ilyen a magyar, akkor győz, amikor nem hisz benne, a kassza meg üres lett. És még gazdasági növekedésről beszél a Varga Mihály! Mi van már, csak úgy nyomtatja a forintot a játéknyomda, fedezet nélkül! Gazdasági növekedés. Ugyan már! Egyszerűen csak tolják feljebb a bérmércét, hogy a nép ki ne dobja őket a Dunába. Mondjuk, télen nem kellemes beleesni.. Persze nincsen baj, magyarok vagyunk. Csak a szánk nagy! Szerintem azt hiszi a fideszes felső vezetés, hogy jön még a népkutyára dér. És jöhet is. A sok kínai meg ki tudja még honnan felvett és eltűnt hitelnek semmi köze sincs a recesszióhoz, nem igaz? Ajaj! Hagyjam ezt abba, mi? Tök gazdagok voltunk, amikor Oroszország megtámadta Ukrajnát, nem igaz? Ja, nem! Minden happy volt a sok covidhalott után, ugye? Ja, nem! Elment egy kis pénz, de mi az nekünk! Szijjártó volt a mindenesünk. Miért is ázsiázik, kipcsákozik annyit ez az I. Felcsúti Orbán és Sancho Panzája, a Szijjártó mindig futó Péter? Esetleg mert érzik, hogy már nem fog dőlni hozzájuk az ingyen EU-s pénz? Kellene valami másik donor, hogy megmaradjon az oligarcha urambátyam és földbirtokos féltőkés-félfeudális félázsiai politikai rendszer, a nép meg majd fizet? Mi ebben a jó a senkiházi űbermagyar bolondoknak? Mondja már meg valaki!

Globalista érdekek kiszolgálói lettünk! Oké! Legyen így. Egy proxy háború zajlik a szomszédban. Oké! Legyen így! El is fogadom. Azonban, ha úgy dönt az Európai Unió Tanácsa, hogy visszavonja a szankcióit, akkor megint minden happy lesz? A homofób, migránsellenes, az emberi jogokat lábbal tipró orosz Putyin minden zokszó nélkül üzleti alapon, egyszemélyes üzletemberként (egy 150 milliós lélekszámú, diktátumokhoz szokott országgal a háta mögött) azt fogja mondani, hogy „jaj, de szeretlek titeket 500 millió fős EU, most már nem is érdekes a NATO-s terjeszkedésetek, minden happy, kinyírom ezt a hülye Ukrajnát, és olyan áron adom nektek az energiát, mint 2018-ban..” Hiszi ezt valaki is? Az USA pedig mosolyogni fog ezen, és mindenkit magához ölel, mert jön a karácsony, nem igaz? Minden ukrajnai befektetésével együtt így fog tenni, nem igaz? Az ukránok pedig kicsit elsírják magukat, és imádni fogják az oroszokat és a magyarokat, nem igaz? Hol éltek ti, emberek? Dobozban? Mi a garancia rá, hogy ha az EU gazdaságilag kapitulál, az orosz diktátor elnök beleszeret az EU-ba, megint? És legfőképpen mi az ára? Jaj a veszteseknek, ez minden háború alapja, nem? Űbermagyar! Vesztes akarsz lenni! Megint! Vesztes? Megint.


Szijjártó Péter - Orbán Viktor

Facebook

Ha Európa szégyenszemre kiszáll (persze, hogyan is tehetné, csak ez a bolond Fidesz-kormány óberkodik itt, mert leáldozóban van a szerencsecsillaga), nem lehet, hogy durván eszkalálódni fog a helyzet? Nem fogja egy fajmagyar sem azt érezni, hogy szabad prédává tettünk egy szuverén országot az oroszoknak, akik a tűagyú baromporpaganda szerint meg sem érezték a szankcióikat, csak azért, mert mi igen? 12 év alatt fel kellett volna számolni az oroszoktól való energiafüggőséget, de akkor most hogyan lenne annyi féregnek saját kastélya, ugye? Bocsánatot kérek mindegyiktől, ha becsülettel, tiszta lélekkel megdolgozott érte!

Ha Európa kiszáll, az ukránoknál befektetett pénze sem térül meg soha, és kap a nyakába egy USA nem tetszést, ami anyagi hátrányokkal is fog járni. Hazudok, ugye? Elhibázott szankciók. Akkor most ennek a játszmának a nyertesei az USA és Oroszország? Miért is hagynák abba a játszmát, és ha mégis, kire fognak „haragudni”? Csak nem az „Unijóra”? Orbán hintapolitikusunk pedig akkor a szemétdombra kerül. Sehol nem szeretik a kétkulacsos kutyákat. Használni őket, az más. Megint ríni akartok, űbermagyarok, a mindenkinél okosabb és tudálékosabb törpeország csinyovnyikjai? Ríni akartok? Igazatok van fideszesek, béke kell, nem háború! Ez tény! Csak mindig azt fejtitek el elmondani, hogy milyen módon legyen az a béke.. A végén még Ukrajna lesz a régió Svájca, nem? A kommunistáknak tetszene. Tán még nekem is. El a kezekkel Ukrajnától!


Szijjártó Péter - Orbán Viktor

Facebook

Közben pedig O1G az elmebeteg plágiumvadásszal egymás után b’ssza el Magyarország jogrendjének az alapjait is. Lehet, hogy EU-s nyomásra, de ki mondta nektek, hogy 2004-ben lépjetek be? Jól jött az ingyen lóvé, nem igaz? Sosem voltatok szabadok, hiányzott az elnyomó nektek, nem igaz? Világéletetekben kellett nektek egy nagyapu, aki megmondja, mit csináljatok! Bekapott titeket a globálvilág. Nézzétek csak! Mostanában történik! Itt, Orbánűberisztánban: 1.) Szociális gondoskodás? Anyádat! Vége! Nix szociális hálloda! Törvénybe vele! 2.) Háziorvoshiány? Megszüntetünk 1200 praxist! Most ugassá’ kicsi huszár, felőlünk meg is dögölhetsz! Fogadj magadnak magánorvost! Törvénybe vele! Utánunk a Tajgetosz! 3.) Beteg vagy munkás létedre? Túl jól jársz vele! Majd mi megmutatjuk neked, mi jár! A Munka Törvénykönyve helyett megalkotjuk a Tőkés Munkáltató Törvénykönyvét, hogy tudd: te csak rabszolga vagy. Addig élsz, amíg dolgozni tudsz. Utána dögölj meg!

Globálbajok! Ugyan már! Ez a nem túl tiszta Fidesz a nagy mizéria alatt szépen mindenkit kicsinál a salátatörvényeivel úgy, hogy a szegény tűagyú, zigótaszerűen gondolkodó emberi lény azt észre sem veszi. Aztán majd milyen sírva fogják énekelni a Himnuszt! Milyen sírva! Kiszolgáltatott rabszolgaként, megint egy messiást várva.

Tudják, mi a szép? Hogy a Gyurcsánnyal fémjelzett Dobrev-csapat sem jobb a Deákné vásznánál, mocskos kis politikusok ám azok is (valós követők nélkül), csak egy fokkal nagyobb empátia szorult beléjük, mint ezekbe a valóságtól messzire szabadult urambátyámokba. Legyen más a politika! Egyébként simán énekelhetjük minden nap, minden apropó nélkül is a Himnuszt! Hátha meghallgat minket a jó Isten! Bizonyára létezik hajléktalan fideszes is..

No, elálmosodtam. Olvassák a Debreciner onine újságot! Még mindig jobban járnak velem, mint húsz M1 propagandával. Jó éjt vagy szép napot, kinek, melyik tetszik!

(Ez a jegyzet – mint ahogy az itt megjelenő összes publicisztikai írás – a szerző véleményét tükrözi.)

Horváth Ferenc írásai itt olvashatók: 800.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...