BEZÁR

Közösségi média

MOSOLYALBUM

(Majdnem) mindenki boldog

A kamerába tessék nézni, néni!


Széles Diána

facebook.com/drszelesdiana

Széles Diána (Fidesz), Debrecen négy alpolgármesterének egyike felelős a városvezetésben az idősügyekért. Ezért rendszeresen ellátogat szépkorúak szervezett eseményeire, különös tekintettel azokra, amelyek az önkormányzati képviselői választókerületében vannak. És ezeket a látogatásait nem rest megörökíttetni több fotóval is a közösségi oldalán.

Legutóbb október 25-én járt a Nagysándor Telepi Gondozó Szolgálat Pósa utcai Idősek Klubjában. „A torta sem maradhatott el, hiszen három klubtagot is köszöntöttünk 70, 80, 90 éves szülinapjukon” – adta közre az információt és az örömteli pillanatot megörökítő fotókat Széles Diána. A három ünnepelt neve is kiférhetett volna, ha számítana, hogy kik ők.


Széles Diána

facebook.com/drszelesdiana

Két (2) nappal később, október 27-én Széles Diána a debreceni közgyűlésben megszavazta azt a megszorítócsomagot, aminek a részeként több idősklubot bezárnak Debrecenben. A szociális ügyekért is felelős alpolgármester az intézkedés veszélyeire figyelmeztető ellenzéki képviselőnek azt mondta a közgyűlésben, hogy most 9 telephelyen működtetnek idősklubokat, az érintett idősek pedig jellemzően az összeset látogatják. Ezért aztán a városvezetés és a testületi többséget adó Fidesz-frakció nem változtatott az eredeti előterjesztésen: Debrecenben takarékoskodnak a névtelen nyugdíjasokon is.

A MOSOLYALBUM rovatunk korábbi fotói itt láthatók.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...