BEZÁR

Közösségi média

AZ OLVASÓ ÍRJA

Közel 40 percet vártunk a bejutásra!

A debreceni nagyerdei strand illetékesei nem gondolták, hogy ilyen sok fürdeni vágyó lesz hétfőn reggel… Hajdúszoboszlón már tudják, hogy nyár van.


Aquaticum - strand

facebook.com/Aquaticum

„2022. június 13. Szép hétfő reggel, 25 Celsius-fok, ragyogó kék ég, napfény. Hurrá! Irány a gyönyörű debreceni strand! Csobbanjunk egyet! A bejárat közelébe érve kezd valami gyanússá válni. A pénztár előtt ugyanis tömeg várakozik. Vajon mi történhetett? Nos, azon kívül, hogy csak az egyik bejárat van nyitva, ott is mindössze EGY pénztár üzemel! Előtte úgy 60-80 bejutásra várakozó. Diákcsoportok, külföldiek meg néhány naiv debreceni. Közel 40 percet vártunk a bejutásra!

Ez az igazi vendégvárás! Kérdésünkre, hogy vajon miért csak egy pénztár üzemel, azt a választ kaptuk, hogy nem gondolták, hogy ilyen sokan lesznek hétfőn reggel, és nincs pénztáros.

Hajdúszoboszlón legalább 12 pénztár várja a vendégeket. Ott már tudják, hogy nyár van, és tényleg várják a fürdeni vágyókat. A debreceni fürdőt üzemeltető szakemberekhez valószínűleg nem jutott még el a hír, hogy NYÁR VAN!

Apróság ez a kellemetlenség, de annyira jellemző. Nem számít az, aki fizet egy szolgáltatásért. Úgy is jön mindig valaki. Mert ha így is jó, akkor miért kellene valamit jobban csinálni. Mert úgysincs következménye, ha valamit rosszul csinálnak. Mert nekünk így is jó(?).

Az idő szép, a strand szép. miért kellene, hogy még jól is érezzük magunkat..

N. A.” (Olvasónk kérte, hogy csak a monogramja jelenjen meg.)


Aquaticum - strand

facebook.com/Aquaticum

Köszönjük a levelet! Másokat is biztatunk, ha van az olvasóink érdeklődésére számot tartó információjuk, javaslatuk, képük, videójuk, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg_KUKAC_debreciner_PONT_hu! A beküldők inkognitóját kérésükre tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...