BEZÁR

Közösségi média

„Hat kép a választás elcsalásáról” – Hadházy Ákos oldalán

A korrupciós ügyek felderítéséről és nyilvánosságra hozásáról ismert országgyűlési képviselő első példája hajdú-bihari.

Vitányi István

facebook.com/berettyohir

Közösségi oldalán tovább folytatja az április harmadikai választások kapcsán tapasztalt kétes ügyekről, visszaélésekről, nyilvánvalónak tűnő csalásokról szóló posztjait Hadházy Ákos. A legutóbbi összeállítását ezzel a címmel adta közre: „HAT KÉP A VÁLASZTÁS ELCSALÁSÁRÓL”.

Mint írja: „Csalásnak ugyanis nem csak azt kell nevezni, amikor pl. titokban a pénzt fizetik a közmunkásnak a szavazatért, vagy amikor a főnök arra utasítja a munkavállalót, hogy szavazzon a Fideszre és készítsen fényképet a szavazólapról. Az igazi csalások nem szavazókörökben és nem a választás napján történtek, hanem jóval előbb, a szemünk láttára. Nem egyszer, nem kétszer, hanem nap mint nap.”

Vitányi István

facebook.com/berettyohir

Az első kép a Berettyóhír nevű berettyóújfalui orgánum március 28-ai bejegyzése, ahol több fotón is látható Vitányi István immáron újraválasztott fideszes országgyűlési képviselő.

Hadházy Ákos ezt írta ehhez a képhez: „Vitányi István fideszes képviselő osztogatja az EU-s pénzből vett élelmiszercsomagokat. SEMMI köze ehhez, a pénzt az EU adta, a berettyóújfali önkormányzat a helyi elosztó, a képviselő az önkormányzat segítségével kampányol. Sokan tettek ilyet, nyilvánvaló csalás, mint ahogyan a szintén EU-s pénzből osztott laptopokkal való kampányolás is.”

Vitányi István

facebook.com/berettyohir

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...