BEZÁR

Közösségi média

Föld alatt építkezik a BMW Debrecenben – írja a Népszava

2025-re csúszhat a debreceni BMW gyár átadása, részben a koronavírus járvány okozta korlátozások miatt, addig pedig a város csak reménykedhet a több ezer új munkahelyben.

Népszava

nepszava.hu

Az aggodalmakat erősíti, hogy hiába pásztázzák az érdeklődők látcsövekkel messziről a gyár számára a kismacsi városrész mellett kialakított több száz hektáros földterületet, ott még szinte semmi nem emelkedik ki a föld felszínéből – olvasható a Népszava cikkében.

– Jelenleg folyik – többek között – a vízellátás és a földalatti csővezetékrendszer kiépítése, s a gyárterülethez kapcsolódó útszakaszok és kereszteződések kialakítása – tudta meg a Népszava Salgó Andrástól, a BMW Magyarország vállalati kommunikációs vezetőjétől. Hozzátette: a mostani időszakban több mint húsz helyi munkatárs van a BMW debreceni csapatában az építési csapatban, a HR-en és a pénzügyi részlegen, rajtuk kívül külföldi kollégák is részt vesznek a debreceni projektben. Egy-egy pozícióra most is zajlik toborzás, ez a későbbiekben fokozatosan bővül – fogalmazott.
Debrecenben felröppent a hír, hogy a BMW újabb területeket vásárolt, ezt azonban Salgó András cáfolta.

További részletek a Népszava cikkében olvashatók.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...