BEZÁR

Közösségi média

A SZEMEDNEK HIGGY!

Országgyűlési képviselő, polgármester és plébános közösen adtak át egy felújított élelmiszerboltot Berettyóújfaluban

Az üzletlánc elnök-vezérigazgatója és az üzletvezető is odafért a nemzeti színű szalaghoz.

Vitányi István (Fidesz), a hajdú-bihari 4-es számú választókerület országgyűlési képviselője, valamint Muraközi István (Fidesz), Berettyóújfalu polgármestere is kiposztolta közösségi oldalára azokat a fotókat, amelyeken egy állami támogatással felújított berettyóújfalui ABC átadása látható.

Magyarországon viszonylag ritkán látható olyan, hogy egy felújított élelmiszerbolt előtt egy helyi és egy országos politikus, valamint egy egyházi személy együtt vágják át a nemzeti színű szalagot, itt viszont éppen ez történt. Az átadásról készült felvételen a település vezetőjének bejegyzése alapján balról jobbra a következő személyek láthatók: Muraközi István polgármester, Vitányi István országgyűlési képviselő, László Sándor, az Egyetértés COOP Zrt. elnök-vezérigazgatója, Rákóczi Jenő római katolikus plébános, valamint Bozsányi Zsuzsanna üzletvezető.

A fotó alapján ollóból nem jutott mindenkinek.

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...