BEZÁR

Közösségi média

VÁROS-KÉP

A fényes kormányú szomorú bicikli

Már maga a lánc, amivel kikötötték, árulkodó: mégsem megy olyan jól mindenkinek manapság Magyarországon, hiába fejlődünk mindenben (is) a politikusvezetők szerint.


kerékpár - bicikli

Koppányi Szabolcs

Valaki jár a képeken látható biciklivel, mivel olyan helyen láttam – egy debreceni bevásárlóközpont forgalmas tárolójában -, ahol sok dolgot lehet intézni, ezért viszonylag gyakran megfordulok arra, vagyis feltűnne egy akár pár napja ott ragadt kerékpár is. A hátsó kereke nagyobb az elsőnél, az ülés chopper motorok kényelmi foteljeit idézi, erősen megdöntve előre. Van, aki nem esik le róla?


kerékpár - bicikli

Koppányi Szabolcs

A sufnituning nagy bevásárlókosarat szerkesztett a járgány orr részére, a csengő pedig kabrió. A fémtest színjátszós: a rozsdabarna az uralkodó, de más beütés is van rajta, akárcsak a felniken, a lapos gumikon, a láncon. A kormány ellenben fényes. (A kormány mindig fényes..) Igaz, annak jobb oldalára elkélne egy markolat, így túl rideg. A mostani fagyos időkben nem valami emberbarát.


kerékpár - bicikli

Koppányi Szabolcs

A minap épp abból a boltból jöttem ki, ahol ennek a bringának a tulajdonosa is vélhetően hasonlóan tett, mint én: vásárolt. A jármű alapján vajon melyik vevő lehetett az odabent? A pénzét markában megszámláló idősebb férfi? A kissé ágrólszakadt kinézetű, tétova tekintetű nő? Vagy más? S mit vett vajon? Tellett mindenre, amit szeretett volna így az ünnep előtt?

Ha az a rozsdás bicikli beszélni tudna.. Kellemes karácsonyt!


kerékpár - bicikli

Koppányi Szabolcs

kerékpár - bicikli

Koppányi Szabolcs

kerékpár - bicikli

Koppányi Szabolcs

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!


Sajtószabadság - Debreciner

Debreciner

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...