BEZÁR

Közösségi média

Ásó, kapa, koronavírus – debreceni esküvőn lobbant be a járvány

Az álhíreken, a politikai számításokon, a riogatókon, a kétkedőkön, a kattintásvadászokon, a konteóhívőkön és az önjelölt virológusokon túl íme egy bátor, ifjú debreceni hölgy, egy újdonsült asszony, aki kendőzetlenül meséli el a megfertőződése történetét, amely bár sajnálatos módon élete Nagy Napjához köthető, mégis emelt fővel viselte a nem mindennapi megpróbáltatásokat. Naplószerűen tárja elénk az eseményeket, a nevét először vállalni kívánta, de végül közös megegyezés alapján úgy döntöttünk, nem tüntetjük fel:

Kedves Olvasóink!

Ezt az írást töröltük, mert határozottan erre kért bennünket a megfertőzöttségének, betegsége elhatalmasodásának, a vizsgálatának történetét elmesélő fiatalasszony.
Segíteni szeretett volna azzal, hogy nyilvánossá teszi a naplóját, erre válaszul megannyi rosszindulatú támadás érte őt, hozzátartozóit, ismerőseit.
Kérésének a Debreciner szerkesztősége természetesen eleget tesz. Sajnálattal. Egyrészt sajnáljuk, hogy a megjelentetés ilyen következményekkel járt a fertőzést és a betegséget elszenvedő számára, másrészt sajnáljuk azt, hogy ez a történet a továbbiakban már nem lesz innen megismerhető, pedig közléséért számos köszönetet kaptunk, mert segített azoknak, akik szintén megfertőződtek.
S végül nagyon sajnáljuk, hogy a koronavírus-fertőzésről szóló személyes történet igen sokakból váltott ki megfélemlítő gyűlöletet, a járvány tagadását, a megbetegedettek megbélyegzését, nyilvános gyalázkodást.
A Debreciner online újság folytatja munkáját a koronavírus-fertőzéssel, -járvánnyal kapcsolatos esetek, információk, óvások közlése terén is.

MÉG NINCS VÉGE!
Itt olvashatók a Debreciner cikkei a koronavírus-járvány helyi aktualitásairól.


Sajtószabadság - Debreciner

Debreciner

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...