A SZEMEDNEK HIGGY!

Az első ikszelgető: Pósán

Egyfajta megyei verseny szokott kialakulni a hajdú-bihari országgyűlési képviselők között, hogy a közösségi oldalára ki posztolja ki hamarabb.


Pósán László

Facebook

Orbán Viktor miniszterelnök a koronavírus-járvány magyarországi enyhültével ismét nemzeti konzultációt hirdetett a nép számára. A honi lakcímmel rendelkező magyar állampolgároknak már kézbesítették a kormányfő levelét, a konzultációs tesztlapot, egy elektronikus levélcímet kérő nyomtatványt és egy válaszborítékot tartalmazó pakkot. Most eljött a biztatásuk – vagy lebeszélésük – időszaka.

Az ország más régióihoz hasonlatosan a Hajdú-Bihar megye 6 egyéni választókerületében mandátumot szerzett fideszes országgyűlési képviselők ilyenkor a Facebook-oldalukon szokták demonstrálni, hogy ők már eleget tettek Orbán Viktor kérésének, s erre biztatják követőiket is.

Az idén Pósán László debreceni honatya lett az első!

Mint az általa publikált fotókon látható, a képviselő az otthoni lakcímére kapott konzultációs levéllel bement a Fidesz-irodába, ott áttanulmányozta, válaszolt a kérdésekre, megadta a mail-címét a kormánynak, hogy kapcsolatban maradhassanak, majd borítékolt.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!