800

Állítsátok meg Arturo Uit, legyen az most bárki!

Mitől vagytok olyan gőgösek? Miért vagytok olyan sértettek és gyűlölködők?


Magyar Gárda

Mottó: Gustav Radbruch formulájának lényege: amennyiben a jogbiztonság és az igazságosság között konfliktus támad, a pozitív jog akkor is elsőbbséget élvez, ha tartalmilag igazságtalan és célszerűtlen, kivéve azt az egyedüli esetet, amikor a tételes törvénynek az igazságossággal való ellentéte elviselhetetlen mértékűvé válik. A törvényes jogtalanság e kategóriáját nevezik ún. „negatív természetjognak”, mivel nem azt határozza meg, hogy mi a helyes jog, hanem azt, hogy mi az abszolút jogtalan.

Rettenetes, mi van a fejekben!
Komoly társadalmi pozícióban lévő emberek is a vadhajtások című szélsőjobboldali portálról szemezgetnek, és nyíltan cigányellenesek, homo- és transzfóbok, elítélnek minden másságot és másfajta gondolkodást, ami különbözik az övéktől! De még ha elítélnék! Nyíltan támadják azokat, akik nem egysíkúnak ítélik meg a társadalmunkat, hanem elfogadják annak heterogenitását, sokszínűségét.


Képtelenek felfogni, hogy most ágyaznak meg egy olyan eszmének, amit nem lehet korlátok közé szorítani, ha elszabadul, és tömegeket képes ölni.

Ezek az elvakult emberek újra örülnének egy az embereket egymás ellen uszító ezért betiltott Magyar Gárdának, és már tapsikolnak a „gárda” szellemiségét újratermelő, nyíltan cigányellenes, elvakultan nacionalista, „Mi Hazánk” nevű mozgalomnak és pártnak, Toroczkai László felforgató elem és szimpatizánsai vad randalírozásainak!
Komolyan mondom, hányingerem van ettől a hatalmas szarkazmussal teli gyűlölködéstől, a sok-sok gyűlöletbeszédtől, általánosítástól és embertelenségtől!


Igen! Látom a társadalom hibáit!

Igen! Látom a Magyarország legnagyobb számú kisebbségének a hibáit!
Igen! Látom mások küzdelmét a beskatulyázásokkal szemben!
Igen! Látom azt a változást, amit beleépítenek a társadalom tagjainak szemléletébe!
Igen! Látom, hogy Horthy Miklós és Wass Albert lassan hőssé válik ebben az országban!
Igen! Látom a hatalomkoncentrációt, a mindent elsöprő uralomra törő kísérletet!
Igen! Látom, a „vagy velünk vagy, vagy ellenünk, és akkor eltaposlak” attitűdöt az uralkodó és újjáéledő eszmékben!
Igen! Látom azt a durva nacionalizmust, ami majd milliókat fog sérteni azzal, hogy nem ismeri el mások jogait, csak és kizárólag a „fajmagyar” érdekeket!
Igen! Látom! Hogy lassan kötelezettség nacionalistának lenni, ha élni akarok!
Igen! Látom, hogy ebbe majd újra milliók pusztulnak bele!


Álljatok meg! Álljatok le ezzel! Állítsátok meg Arturo Uit, bárki legyen is az!

Így is a hárommillió koldus országa lettünk!

Mitől vagytok olyan gőgösek? Miért vagytok olyan sértettek és gyűlölködők? A társadalom hibáinak kialakulása éppen a ti hibátok, hiszen lemondtatok hárommillió magyar emberről, hogy a tőkét és a hatalmat koncentrálni tudjátok! Magatoknak!
Mi kell még? Mi kell még nektek?

Horváth Ferenc írásai itt olvashatók: 800.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!