BEZÁR

Közösségi média

A HÉT IDÉZETE

Debrecenben teljes mértékben betartják a kijárási korlátozást – mondta Papp László polgármester

Mert ez egy fegyelmezett, konzervatív város… De délutánra már területlezárásokat és rendőri jelenlétet jelentett be a debreceniek csoportosulásainak megakadályozására.

Papp László polgármester (Fidesz) nagy interjút adott a Magyar Nemzetnek, ami ma jelent meg Összekovácsolta a polgárokat a járvány miatti vészhelyzet címmel. A polgármesterhez intézett kérdések mindegyik a koronavírus-járványhoz kötődik, a válaszok pedig mind biztatóak.

– Ismeretei szerint Debrecen és térsége mennyire tartozik a fertőzött régiók közé?

– Debrecen fegyelmezett, konzervatív város, ahol az emberek teljes mértékben betartják a kijárási korlátozást, az utcák szinte teljesen kiürültek. Ennek köszönhetően nagyon jó a helyzet, de továbbra is óvatosnak kell lennünk.

A polgármester jelezte az interjúját a saját Facebook-oldalán, ahol a néhány hozzászóló némelyike nem ért egyet vele a kijárási korlátozások itteni teljes mértékű betartása ügyében. „Nem egy történetben vagyunk…”

FRISSÍTÉS! Szintén ma Papp László polgármester – az önkormányzati média közlése szerint – területlezárásokat (Békás-tó és környéke, Ötholdas Pagony játszótér) jelentett be, illetve a Nagyerdei Stadion környékére erősebb rendőri és közterület-felügyelői jelenlétet ígért annak céljából, hogy a debreceniek csoportosulásait megakadályozzák.

A HÉT IDÉZETE sorozatunk korábbi részei itt találhatók.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...