A HÉT IDÉZETE

„A gyarapodó tragédiák árnyéka egyre erősebben rávetül az életünkre”

Tasó László debrecen-nyíradonyi fideszes országgyűlési képviselő – korábban Nyíradony polgármestere, majd államtitkár is – a koronavírus kapcsán ismét hosszú posztban szólította meg a követőit. Orbán Viktornak pedig helyén van az esze és a szíve.

Tasó László

Facebook

Egy hete még azzal biztatta híveit Tasó képviselő, hogy „magyar emberhez méltó felelősséggel rövid időn belül elhárítjuk a jelenlegi veszélyhelyzetet”. Mostanra beborult az ég felette.

Apokaliptikus képet fest fel közösségi oldalán a koronavírus kapcsán:

„A mindennapok világa, az élet és az egészség biztonsága hetek óta veszélyben van. Nyomában bődületes méretű és hatású gazdasági problémák jelentek meg és gyülekeznek a határokon belül és kívül is a háztartások, a köz- és a versenyszféra teljes mélységéig hatolva. Az általános biztonságérzet már megingott, a gyarapodó tragédiák árnyéka egyre erősebben rávetül az életünkre.”

„Amikor majd legyőzzük az eddig ismeretlen ellenséget, elsiratjuk az elhunytakat, meggyógyulnak a legyengültek, számba vesszük a veszteségeinket, megindul a talpra állás időszaka és újra a régi kerékvágásba kerülünk, a rossz után legyen időnk visszaemlékezni a szépre, a jóra, a nemesre és az emberire. Mindenre, ami magyar.”

Természetesen most is teret szentel Orbán Viktor dicséretének:

A Magyar Kormány és Miniszterelnöke már korábban, több alkalommal is bizonyította, helyén van az esze és a szíve, tapasztalhattuk mit ért azon, hogy „Magyarország mindenekfelett és a Jó Isten mindenekelőtt”.

(Megjegyezzük, hogy Tasó képviselő teljesen rosszul idézte a miniszterelnököt, aztán nehogy baja legyen belőle. Orbán Viktor ugyanis többször is így használta ezt a fordulatát: „Magyarország mindenek előtt, a Jóisten mindannyiunk fölött”.)

A HÉT IDÉZETE sorozatunk korábbi részei itt találhatók.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!