BEZÁR

Közösségi média

Az éves terv: ezer faluba, kétmillió emberhez elvinni a szabad sajtót

A 2020-as év végéig szeretnének ezer olyan embert, közösséget, baráti társaságot találni, akik vállalják, hogy egy-egy kistelepülésen minden héten valamennyi postaládába eljuttatják a Nyomtass te is! legfrissebb számát.


Nyomtass te is

nyomtassteis.hu

A Nyomtass te is! közössége – aminek igen régóta debreceni csapata is van –, úgy döntött, hogy ebben az évben megsokszorozza azok számát, akikhez eljuttatják hetente megjelenő kiadványukat.

Az akciójuk elindításának okaként azt írták, hogy „a kormány százmilliárdokat költ évente arra, hogy csak azok a hírek juthassanak el a kistelepülésekre, amelyeket ők akarnak. Reggeltől estig a migránsokkal (menekültekkel) riogatják az embereket, és folyamatosan arról beszélnek, hogy az országban minden jó és minden szép. Ennek érdekében felvásároltatták a megyei napilapokat, és egyetlen országosan is fogható független rádió sincs. A mi pénzünkből működő Kossuth Rádió és az M1 TV, több más adóval együtt, kizárólag propagandát sugároz, miközben az ellenzéket nem engedik megszólalni. Immár egy évtizede csak egyféle véleményt és meghamisított tényeket hallhatunk. Ezért indítottuk el több mint két éve a Nyomtass te is! hetilapot, amely hétről hétre azokat a legfontosabb híreket közli, amelyeket a legszívesebben elhallgatna a kormány az emberek elől.”


Nyomtass te is

Facebook

A Nyomtass te is! eddig is számos településre jutott el, és volt olyan hét, hogy félmilliós példányszámban jelent meg. A visszajelzéseik alapján az emberek igényelnék a hiteles információkat, és szeretnének sokoldalúan tájékozódni.

Mint írják, Magyarországon a lakosság egyötöde, kétmillió ember, olyan településeken él, ahol 1000–5000 fő lakik. Körülbelül ezer ilyen lakosságszámú település van. A 2020-as évben azt szeretnék elérni, hogy az itt élők valamennyien megkapják az újságjukat minden héten.


Nyomtass te is

Facebook

Ezért ezer olyan embert, közösséget, baráti társaságot keresnek, akik/amelyek felelősséget vállalnának egy-egy faluért. Biztosítanák, hogy minden héten eljusson a postaládákba a Nyomtass te is! legújabb száma.

Felhívásukban azt kérik, ha a velük egyetértők bármivel segíteni tudnak nekik – nyomtatás, szállítás, terjesztés, pénz, kapcsolatok, ötletek, reklám –, akkor írjanak az info_PONT_nyomtassteis_KUKAC_gmail_PONT_com címükre.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...