BEZÁR

Közösségi média

Tedd Jobbá! 2020 – Már olvasható a pályázati kiírás

Elsősorban olyan tevékenységeket támogatnak, amelyek elősegítik és megerősítik a civil társadalom részvételét és szerepét a helyi problémák megoldásában.


Alternatív Közösségek Egyesülete

Alternatív Közösségek Egyesülete

Az Alternatív Közösségek Egyesülete
a Regionális Közösségi Központok program keretében a Nyílt Társadalom Alapítványok forrásainak felhasználásával Tedd Jobbá! 2020 címmel pályázatot hirdet az Észak-alföldi régió megyéiben (Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok).

A program célja, hogy megerősítse és támogassa azokat a civil szervezeteket, informális csoportokat, amelyek aktívak a környezetükben tapasztalható, a helyi lakosságot közvetlenül érintő problémák kezelésében. A pályázók az elnyert támogatást aktuális és konkrét problémák kezelésére, reálisan teljesíthető célok elérésére, közösségi összefogással megvalósuló tevékenységek finanszírozására fordíthatják.

A pályázat tehát elsősorban olyan tevékenységeket támogat, amelyek elősegítik és megerősítik a civil társadalom részvételét és szerepét a helyi problémák megoldásában, vagy felhívják a környezetük figyelmét a környezetvédelem, szociális ellátás, egészségügy, oktatás, kultúra, társadalmi befogadás, esélyegyenlőség helyben, közösségi összefogással orvosolható problémáira.

A pályázati felhívásról itt találhatók további információk.

Beadási határidő: 2020. február 10. éjfél

Holnaptól pályázati tájékoztatókat tartanak a három megye 3-3 legnagyobb településén: a lista itt található.


Alternatív Közösségek Egyesülete

Alternatív Közösségek Egyesülete

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...