BEZÁR

Közösségi média

Kósa ismét bekerült a közéleti TOP 10-be

Bár csak a tizedik helyen, de Debrecen korábbi polgármestere, jelenleg is egyik országgyűlési képviselője, a Fidesz országos alelnöke idén is bedolgozta magát a 24.hu hírportál éves összesítőjébe, a 2019-es Top 10 közéleti csúcseseményébe.


Kósa Lajos

Heti TV

A 24.hu szerkesztőségében idén is összeállították az év közéleti csúcseseményinek listáját: Top 10 közéleti csúcsesemény 2019-ből: Vízipók kinyírása, Rogánék válása és a Borkai-orgia. Itt szerepel: 10. Kósa Lajos nem tudja, hogy élő adásban van.

A Debrecinerben is beszámoltunk (videóval együtt) Kósa Lajosnak arról a szerepléséről, ami felsegítette őt erre a tízes listára. Idézzük a 24.hu cikkét: „Az idén sem hagyott minket cserben Kósa, az önkormányzati választás után az ellenzéki összefogás teljesítményének politikai elemzését kifeszítve kijelentette: a zsidók kénytelenek voltak – vagy lehet, hogy jól is esett nekik – ’a nyilas vitézt’ megszavazni a Hajdú-Bihar megyei közgyűlésben.” E kijelentése kapcsán ment el egy internetes tévé reggeli műsorába. „Szürreális beszélgetést folytatott a műsorvezetővel, tényleg meg kell nézni, már csak azért is, hogy felmérjük a rendszerváltás mire jutott 30 év alatt, ha ez egy televíziós interjú a kormánypárt vezető politikusával 2019-ben. A Kósa-bomba a hajrában robbant, amikor az élő adás hajrájában le akarta tiltani az interjút, értelemszerűen azért, mert nem tudta, hogy a műsor élőben megy.”

Kósa tavaly is belkerült a 24.hu tízes közéleti csúcsesemény-listájába, akkor azzal, hogy közokiratba foglalták: a politikus állampapírba fekteti egy csengeri asszony 1300 milliárd forintos örökségét.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...