BEZÁR

Közösségi média

Két debreceni család ünnep előtti bevásárlását segíti a Jobbik

Az emberek ne csak vásároljanak, de adakozzanak is!


Herpergel Róbert és Salamon Gergő - Jobbik
Herpergel Róbert és Salamon Gergő
Koppányi Szabolcs

A Jobbik debreceni 1. országgyűlési választókerületének elnöke, Herpergel Róbert, valamint Salamon Gergő, a Jobbik ifjúsági tagozatának alelnöke beszélt pártjuk karácsony közeli segítő akciójáról, s arról, ne csak rajtuk keresztül, de bármilyen módon adakozzanak azok, akik megtehetik, emellett töltsön mindenki minél több időt szeretteivel, hiszen – mint a december 18-ai, Debrecen főterén tartott sajtótájékoztatón elhangzott – ez a karácsony fő üzenete.

Mint kiderült, a jobbikos országgyűlési képviselők fizetésének 5 százalékát adják jótékony célokra, s a Jobbik Szeretetszolgálaton keresztül igyekeznek segíteni rászorulókon évek óta karácsony táján. Az összeg nem jelentős, de minden országgyűlési választókerület kap a párt központi alapjából 20-20 ezer forintot, hogy ilyen célra felhasználja.

A Debreciner kérdésére válaszolva Herpergel elmondta, hogy ezek a családok érthető módon nem szeretnék a nyilvánosság elé tárni problémáikat, ám annyit elárult, hogy idén két olyan családról van szó Debrecen 1. és 2. választókerületében, amelyekben egyaránt több gyermek él szüleikkel, s jelentős devizahitel-tartozásuk van. Az egyik esetben például már a végrehajtás szakaszában áll a folyamat, de a másik család sem áll sokkal jobban.

Salamon Gergő szerint nemcsak politikai, de értékközösség is a Jobbik, s jelenleg is azt akarják közvetíteni az utca embereinek, hogy ne csak vásároljanak, de adakozzanak is.

HÁRMAN FOGUNK ÖRÜLNI, ha a Debreciner online újságunk előfizetését adja karácsonyi ajándékba!
Ő, akit megajándékoz, Ön, aki megajándékozza. És mi, a Debreciner szerkesztősége.
Ide kattintva lehet előfizetni a Debrecinerre.
Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...