BEZÁR

Közösségi média

AZ OLVASÓ ÍRJA

„A börtön ablakába” – FRISSÜLT!

Lassan az utolsó telket is teleöntik betonnal Debrecenben. – Nem erkélyek, hanem közlekedők – reagált Kováts András Ybl-díjas építész.


Párisi Udvar - építkezás

PK

Tisztel szerkesztőség!

Ma reggel iskolába menet hívta fel a figyelmemet az egyik gyermekem, hogy hová épülnek erkélyek a híres belvárosi betondzsungelben. (A képen a betonfal határán a téglafalra néznek a jövő erkélyei.) Ráadásul lassan az utolsó telket is teleöntik betonnal. Ehhez hasonló építészeti megoldásokat eddig csak afrikai és kínai építkezésekről készült humorosnak szánt fotókon láttam. Elszomorító látvány, ráadásul a sok ócska autó benzingőzétől terhes levegő a képhez illő hátteret ad. Elnézést kérek a képre került autósoktól.

Üdvözlettel: Pákh Károly

Reagálás érkezett:

Tisztelt szerkesztőség!

A tárgyi olvasói hozzászólás tartalma téves: nem erkélyek, hanem közlekedők, külső-folyosók néznek a szomszédos épületre. Mielőtt egy ilyen véleményt közölnek, érdemes kontrollálni, és nem egy hüJegyerek rosszindulatú, buta apjának hinni, és leközölni a valótlanságokat.

Üdvözlettel: Kováts András Ybl-díjas építész (a szóban forgó épületet nem magam, hanem egy építész kollégám tervezte, akire ez a cikk rossz fényt vet, ezért illene helyreigazítani)


Párisi Udvar - építkezás

PK

Köszönjük a fotót! Másokat is biztatunk, ha van a debreceniek érdeklődésére számot tartó képük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg_KUKAC_debreciner_PONT_hu! A beküldők inkognitóját tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...