BEZÁR

Közösségi média

Súlyos pénzbüntetés! – Véghajrá a plakátháborúban: a Fidesz mindkét debreceni ellenzéki szövetséget feljelentette

745 ezer forintra büntette tegnap Varga Zoltánt a helyi választási bizottság, a másik döntésükkel pedig a Momentum-Jobbik-LMP választási szövetséget marasztalta el. Mindkét ügyben a Fidesz és a KDNP volt a bejelentő.

A DK-MSZP-Párbeszéd-Szolidaritás polgármesterjelöltjét azért marasztalta el és büntette meg 745 ezer forintra a helyi választási bizottság, mert a Fidesz két (2) plakátjára feliratot ragasztott. (A határozatot alább teljes terjedelmében közöljük.)


plakát - választás - Papp László - DK

Varga Zoltán a döntésre reagálva sajtóközleményt adott ki:

Orbán diktatúrája szintet ugrott.

A debreceni helyi Választási Bizottság a 2019.10.10-i,221/2018.(X.10.) határozatában hétszáznegyvenötezer – 745 000 – forint bírság megfizetésére kötelezett, mert sajtótájékoztatómon ragasztószalaggal, roncsolásmentesen oldható módon, Papp László, Debrecen polgármestere plakátjára rögzítettem a „ki a HAZUG!?” kérdésemet/véleményemet.

Mindezt úgy, hogy a papírlap a sajtótájékoztatóm után eltávolításra került, természetesen a plakát bármiféle sérülése nélkül, amit fényképfelvétellel is dokumentáltam.

A tisztelt „bizottság álláspontja szerint a jogsértő magatartás megvalósításának módja alkalmas lehet arra, hogy fiatalkorúak erkölcsi fejlődését hátrányosan befolyásolja”!

Történik ez a Borkai „oktatóvideók” keresztény szabadságának árnyékában, Orbán „régi vágású kereszténydemokráciájában”.

Az állampárt debreceni helytartóinak szándéka ezzel más nem lehet, mint az ellenzék, a demokraták megfélemlítése, elhallgattatása.

Nem fogok félelemben élni, és azt sem akarom, hogy gyerekeink, unokáink egy ilyen rendszerben, diktatúrában éljenek!

NO PASARAN! Nem hátrálok! Továbbra is küzdeni fogok a félelemmentes életért, azért, hogy visszaállítsuk a demokráciát, úgy az országban, mint Debrecenben is!

Varga Zoltán

DK-MSZP-Párbeszéd-Szolidaritás polgármesterjelöltje

Jogsértés miatt marasztalta el a Momentum-Jobbik-LMP debreceni választási szövetséget a helyi választási bizottság, mert a választási plakátjaikon nem szerepel a kiadó székhelye. (Alább azt a határozatot is teljes terjedelmében közöljük.)


Jármi Péter és Herpergel Róbert - plakát


plakát - választás - Papp László - DK - Momentum


plakát - választás - Papp László - DK - Momentum


plakát - választás - Papp László - DK - Momentum


plakát - választás - Papp László - DK - Momentum


plakát - választás - Papp László - DK - Momentum


plakát - választás - Papp László - DK - Momentum

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...