BEZÁR

Közösségi média

ARCOK DEBRECENBŐL

László Gyula

Tervekből és nagy szívből nincs hiány a labdazsonglőrnél.

Régóta szeretné meghódítani a világ legmagasabb épületét is, amiről azóta sem tett le. Focimezek elárverezéséből segítene beteg gyerekeken és részben saját magán is, ám legújabb szenvedélye a lemezlovasság. László Gyulát,
a Debrecenben igen sokszor látható, az utcán labdazsonglőrködő, korábban már többféle Guinness rekordot is felállító arcot kérdeztük arról, őt mi foglalkoztatja éppen. A videón a Nagytemplom előtt bűvészkedés közben el is mesélte.


László Gyula
László Gyula
Koppányi Szabolcs

– A freestyle foci foglalkoztat, s legközelebb, ha megengedik, Budapesten a gyermekkórházban lenne bemutatóm. Van mezem Dzsudzsák Balázstól és Király Gábortól, ezeket elárvereztetnénk, s a befolyó összeg feléből a beteg gyerekeknek a kívánságait megvalósítanánk. Ha például akar egy óriási Micimackót vagy el szeretne menni színházba, abból pénzből sikerülne. Örömöt és boldogságot szereznénk nekik, ami által jobb emberekké válhatunk. A mindennapi harcot nem mi vívjuk, hanem a beteg gyerekek a túlélésért. A befolyt összeg másik feléből az én kiutazásomat finanszíroznánk Dubajba (a Burdzs Kalifa, vagyis a világ legmagasabb épülete lenne a helyszíne az újabb világrekordnak). Bebizonyítanám Magyarországnak, a világnak, hogy mindegy, ha hátrányos helyzetű vagy, a lényeg az, ha valakinek vannak álmai, azért tennie kell. Ha Dubajba eljutnék, ott több dolog is van a fejemben, hogy mit teszek. Fejemen a labdával felmegyek a toronyba vagy 50 órán keresztül BMX-szel mutatványozni folyamatosan. Hajdúböszörményben már csináltam egy 24,5 órás BMX-rekordot, abból szeretnék 50 órát csinálni. Ha összejönnek erre a támogatók, szponzorok.


László Gyula

Koppányi Szabolcs

Az is fontos lenne, hogy normális munkahelyem legyen. Tisztességes, becsületes munkára gondolok. Olyat, amit szeretek. Fociedzőként a magyar futballban a 8-10 éveseket szeretném fejleszteni. A futball mellett a freestyle focira is tanítanám őket. Ezáltal sokkal ügyesebbek lennének. Szóval én a freestyle foci mellett amatőr szinten futballozok is, nyomatom a BMX-et, és most már dj-skedek is. Tervem, hogy találjak egy olyan jó hangú, rendes lányt, aki énekelne és együtt új számokat készítenénk azzal a keverőpulttal, amit az egyik debreceni hangszerbolt ajánlott fel, hogy segítsen engem.

Az ARCOK DEBRECENBŐL sorozatunkban arról érdeklődünk, hogy éppen kit mi foglalkoztat.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...