BEZÁR

Közösségi média

REGGELI FELES

Frissen, üdén az utcáról

De milyen szépen vissza lehetne egy-egy ilyen akcióval építeni az önbecsülésüket!

Miután megismerhettük az Árpád téri református gyülekezet áldásos munkáját, elgondolkodtam, vajon vannak-e itt, Debrecenben is jólelkű fodrászok, akik időről időre megszépítenék az utcán élő társaink frizuráját.

Maga a kezdeményezés egy a sok közül, amire külföldi videók által figyeltek fel az arra érzékeny internetezők. Mármint tudjátok, vannak azok az ötletek, amikről készítenek egy pár perces, látványos, kedves videót, és azonnal megmelengeti az emberek szívét, megosztják minden platformon, és kérik, kövessük példájukat.


fodrász - hajléktalan

Itthon is hódít ez az akció, a sajtóban pedig be is számoltak róla például itt meg itt is.

Gondoljanak csak bele, milyen jó lenne, ha ilyen módon is támogathatnánk azt, hogy munkára jelentkezhessenek hajlék nélkül élő embertársaink, és úgy jelenjenek meg, mint akik otthonról érkeztek.

Igaz, kint élnek az utcán, és talán a külsejük egy idő után már nem is annyira fontos számukra, hiszen olyan problémákat kell megoldaniuk, hogy ne rabolják őket ki a szintén utcán élők, hogyan kerüljék el télen a fagyhalált…

De milyen szépen vissza lehetne egy-egy ilyen akcióval építeni az önbecsülésüket, azokét, akik újra tetszenek maguknak, újra érzik, szépek és ápoltak!

Most abban reménykedem, hogy néhány vagy sok fodrász is felkapja a fejét: ő is szeretne segíteni!

Ha ez az elgondolás megérett, kérem, szerkesztoseg_KUKAC_debreciner_PONT_hu Örömmel hírt adnánk a megvalósulásról.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...