BEZÁR

Közösségi média

ELŐFIZETŐK NAPJA – 2019. augusztus 9.

Újságunk, a Debreciner addig létezik, amíg elegendő számú olvasónk úgy gondolja, hogy szükség van ránk, a munkánkra, s ezt a véleményét havi ezer forint előfizetési díjjal megerősíti.


Debreciner

Ma az Előfizetők Napja van a Debrecinernél: a friss cikkeinket, fotóinkat, videóinkat csak az előfizetőink érhetik el, akik nem előfizetőink, azok az írások címeit és bevezető sorait láthatják pusztán.

Ennek a napnak kettős célja van.

Egyrészt ilyen módon is demonstrálni szeretnénk, mennyire fontosak nekünk a Debreciner előfizetői, akik nélkül nem létezhetne ez az online újság, hiszen a működési költségeinket az előfizetési díjak fedezik. Mögöttünk nem áll sem kormány, sem önkormányzat, sem milliárdos mágnás, sem párt.

Másrészt ezzel a nappal szeretnénk emlékeztetni azokat a kedves olvasóinkat, akik már elhatározták, hogy előfizetnek a Debrecinerre, de eddig valami miatt halogatták; és természetesen azokat is hívjuk, várjuk előfizetőink közé, akik úgy gondolják, hogy a város, a régió, az ország médiakínálatában szükség van egy olyan internetes újságra is, mint a Debreciner.

A Debreciner havi előfizetési díja 1 ezer forint.

Ha kérdése, észrevétele, javaslata van, kérjük, erre a címre írjon nekünk: kapcsolat_KUKAC_debreciner_PONT_hu

Köszönjük az érdeklődést, köszönjük a figyelmet! Köszönjük az előfizetést!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...