BEZÁR

Közösségi média

AZ OLVASÓ ÍRJA

Miért nem bontották még el?

A buszsofőröknek ez az épület szolgált pihenőhelyül, de itt lehetett megvásárolni a havi buszbérleteket is.


Petőfi tér - szemét

Mr. Paparazzo

„Tisztelt Debreciner szerkesztősége! A képeken látható romos és rozsdás bódé a debreceni Petőfi téri 2-es posta mellett található. Régen, évekkel ezelőtt, mikor még a Hajdú Volán üzemeltette Debrecen város helyi buszközlekedését, az indulásra váró buszok a posta előtti parkolóban sorakoztak, a sofőröknek pedig ez az épület szolgált pihenőhelyül, de itt lehetett megvásárolni a havi buszbérleteket is. Érdekes, hogy manapság is rendszeresen teleragasztgatják plakátokkal, nem tudom, ki olvassa itt ezeket..


Petőfi tér - szemét

Mr. Paparazzo

Manapság semmi szükség nincs erre a romhalmazra, nem tudom, miért nem bontották még el a mai napig sem. Akik viszont örülnek ennek, azok a környék hajléktalanjai, akik gyakran az eresz alatt húzzák meg magukat. Még a héten is láthattak az erre járók az itt berendezkedett területfoglalókat, még egy ócska heverőt is szereztek valahonnan, azon aludtak egész nap. Most éppen nincs ’lakója’ a bódénak, valószínűleg elzavarták innen a hajléktalanokat. A rengeteg szemét viszont, amit termeltek, az mind itt maradt. Vajon mikor lesz itt rend, egyáltalán kié ez az épület, és mi vele a szándéka? Közegészségügyi szempontból is legjobb lenne lebontani, a sok szemét könnyen idevonzza a rágcsálókat.. Mr. Paparazzo”


Petőfi tér - szemét

Mr. Paparazzo

Petőfi tér - szemét

Mr. Paparazzo

Petőfi tér - szemét

Mr. Paparazzo

Petőfi tér - szemét

Mr. Paparazzo

Petőfi tér - szemét

Mr. Paparazzo

Köszönjük a fotókat! Másokat is biztatunk, ha van a debreceniek érdeklődésére számot tartó képük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg_KUKAC_debreciner_PONT_hu! A beküldők inkognitóját tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...