BEZÁR

Közösségi média

A SZEMEDNEK HIGGY!

Próbálta, de nem tudta a maszkon keresztül elfújni a gyertyát

Minden bizonnyal igen jó minőségű, sűrű szövésű anyagból készült maszkot használ Debrecen egyik alpolgármestere, Barcsa Lajos.

Advent harmadik vasárnapján Barcsa Lajos alpolgármester, illetve Derencsényi István református lelkészi főjegyző és Tóth Sándor baptista lelkipásztor mondták el ünnepi gondolataikat és gyújtották meg a gyertyát Debrecen város hivatalos adventi koszorúján. A koronavírus-járvány miatt zártkörű eseményről élő videóban számolt be az önkormányzati televízió, a közvetítés látható volt – s most is látható – a város hivatalos Facebook-oldalán is.

Íme egy részlet a videóból, ami a gyertyagyújtást és annak utójátékát mutatja be:

Mint látható, a harmadik gyertya közös fellobbantása után a két egyházi személy néhány pillanatra leveszi a maszkját és elfújja a saját gyertyáját. Az alpolgármester először távolabbról próbálkozik, majd kétszer is közelebb emeli a szájához a gyertyáját, de elfújni nem tudja, vélhetően az igen jó minőségű, sűrű szövésű anyagból készült maszkja miatt, ezért aztán egy gyors kézlendülettel oltotta ki a lángot, a maszkja védelméről egy szekundumra sem mondott le Barcsa alpolgármester.

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!


Sajtószabadság - Debreciner

Debreciner

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...