BEZÁR

Közösségi média

Koronavírus: elhunyt a nádudvari idősotthon két lakója

A Nemzeti Népegészségügyi Központtól az intézmény azt kérte, hogy haladéktalanul teszteljék le az összes lakót és dolgozót. Az egyik elhunyt az alapbetegsége miatt került kórházba.


Nádudvari Református Egyházközség Idősek Otthona

Facebook

Október 28-án adta hírül közösségi oldalán a Nádudvari Református Egyházközség Idősek Otthona, hogy az elmúlt napokban több lakójuknak és munkatársuknak pozitív lett a koronavírus-tesztje. A közleményükben arról írtak, hogy a fertőzötteket és kontaktjaikat elkülönítették, az érintett helyiségeket pedig ózongenerátorral fertőtlenítették. A Nemzeti Népegészségügyi Központot arra kérték, hogy az idősotthon minden lakóját és dolgozóját haladéktalanul teszteljék le a vírusra.


Nádudvari Református Egyházközség Idősek Otthona
Kép és szöveg az otthon Facebook-oldaláról: „A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat jóvoltából Tordai Zoltán és zenekara egy szabadtéri meglepetéskoncert erejéig látogatott meg bennünket, nagyon jó hangulatot teremtve. Köszönjük az igazán örömteli élményt!”
Facebook

Egy 89 éves nő és egy 88 éves férfi a két elhunyt

Az ATV Híradó október 29-én Őz Lajos intézményvezetőtől már arról értesült, hogy az otthon két idős, krónikus betegségben szenvedő, koronavírussal fertőzött lakója is elhunyt már. „Az idős néni 89 éves volt, az idős bácsi pedig 88 éves volt. Az idős néninek tünetei nem voltak, alapbetegségéből kifolyólag került kórházi kezelésre” – tájékoztatta az ATV Híradót az idősotthon vezetője.


koronavírus - maszk

debreciner.hu

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...