BEZÁR

Közösségi média

A HÉT IDÉZETE

Nem lehet azt mondani, hogy tombol a gyerekéhezés Magyarországon

Kósa Lajos szerint az országunkban „van minden, ami a demokratikus élethez kell”.

Kósa Lajos (Fidesz) újraválasztott debreceni országgyűlési képviselő és sokszoros elnök is győzelmi interjút adott a KESMA kötelékébe tartozó megyei napilapnak, a kérdés-válasz megjelent az újság internetes hírportálján is.


Kósa Lajos
Kósa Lajos
facebook.com/tataimedenceert

Ebből idézünk néhány érdekeset a sok közül:

„Magyarországon vannak problémák, de nem lehet azt mondani, hogy tombol a gyerekéhezés, vagy hogy a kormány 1 millió ember haláláért felelős.”

„…ha belegondolunk, a magyar politikai rendszerváltás sikeres, mert van minden, ami a demokratikus élethez kell. És oroszlánként küzdünk a nemzeti szuverenitásunkért, ahogy már tettük ezt többször a történelmünk során.”

„Van egy erős infláció, amit mesterségesen gerjeszt az unió, hiszen az infláció döntő része az energiaár drágulásából származik, ami pedig abból, hogy az unió, akkor, amikor alacsony volt a földgáz és a kőolaj ára, erősen nem javasolta a tagállamainak, hogy hosszú távú szerződéseket kössenek az oroszokkal. Mi megkötöttük, a jelenlegi ár harmadáért van garantálva 15 évig az ellátásunk.”

Debrecenben „a fejlesztéseket mindig a városlakók igényeinek megfelelően végezzük”.


Kósa Lajos
Kósa Lajos
facebook.com/tataimedenceert

A HÉT IDÉZETE sorozatunk korábbi részei itt találhatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...