BEZÁR

Közösségi média

„Nélkülünk közterületet neveznének el Debrecenben olyanokról, akik ezt nem érdemlik meg” – Születésnapi Debreciner Podcast

Június 16-án lett hároméves a Debreciner online újság.

Ebből az alkalomból a néhány hetes nyári szünet előtti utolsó adásunkban Giczey Péterrel, az újságot kiadó Együtt Debrecenért Egyesület elnökével, Kakuk Péterrel, a Debreciner stratégiai tanácsadójával és Porcsin Zsolttal, lapunk főszerkesztőjével beszélgetett Polgár Tóth Tamás, a Debreciner újságírója.

A műsorban szó volt arról, miért döntöttek úgy az alapítók, hogy egy új sajtótermékkel jelennek meg a magyarországi médiatérben, milyen kihívásokkal kellett megküzdeni az azóta eltelt években, valamint milyen sikereket értünk el közösen, az olvasóink, előfizetőink és támogatóink segítségével. Beszéltünk a hozzánk hasonló lapokkal való együttműködés lehetőségeiről, és arról, mi a feladata egy helyi sajtóterméknek egy olyan világban, ahol a független orgánumoknak nem könnyű bevételhez jutniuk.

A podcastunk folytatásához olvasóink és hallgatóink támogatására van szükségünk. Amennyiben szeretnének még több ilyen adást hallgatni, kérjük, fizessenek elő online újságunkra!

A Debreciner Podcast korábbi műsorait itt találod. Ajánljuk!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...