BEZÁR

Közösségi média

Mit kérdezne Debrecen polgármesterétől?

A Debreciner beadta interjúkérelmét Papp László polgármesterhez. Várjuk válaszát és kinyitjuk a kérdezés lehetőségét mindenki számára.

A Debreciner online újság immáron harmadik éve szolgálja olvasóit. A médiahatóságnál hivatalosan bejegyzett sajtóorgánum, működése minden tekintetben átlátható. Mivel ez a nyilvánvaló helyzetünk, értetlenül állunk az előtt, hogy Papp László (Fidesz) polgármester eddig semmilyen hivatalosan feltett kérdésünkre, levelünkre nem válaszolt.


Debrecen város napja - Papp László
Debrecen város napja – Papp László
facebook.com/debrecenvarosa

Nemrégiben – legutóbb egy hónapja, április 11-én – interjút kértünk tőle, s bízunk benne, hogy megkeresésünkre igennel válaszol, hiszen mi oka lenne megtagadni a válaszolást.

A Debreciner szerkesztősége úgy döntött, hogy a vélhetően hamarosan elkövetkező beszélgetésben ne csak a mi kérdéseink hangozhassanak el, hanem a város polgármesterének véleménye, munkája, tevékenysége, a város helyzete, ügyei iránt érdeklődő debreceni polgárokéi is. Ezért invitáljuk a Debrecen dolgai iránt érdeklődőket, hogy legyenek munkatársai a Debrecinernek, kérdezzenek ők is.

Mit kérdezne Debrecen polgármesterétől?

Ezt a kérdést nyilvánosan is feltesszük a közösségi oldalunkon, várva ott is a javaslatokat, azok számára pedig, akik ott nincsenek jelen, illetve valamilyen okból nem akarnak nyilvánosan szerepelni, felajánljuk, hogy levélcímünkre küldjék el kérdésüket: kapcsolat_KUKAC_debreciner_PONT_hu Aki kéri inkognitójának megtartását, annak garantáljuk.

Kérdezzük együtt Papp Lászlót, együtt vagyunk Debreciner!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...