BEZÁR

Közösségi média

A jelölteket előtérbe helyező kampányra készül az Egységben Magyarországért Hajdú-Bihar megyében

Múlt hét pénteken egyeztettek a hat ellenzéki párt helyi vezetői, elsősorban operatív kérdésekről. A következő időszakban egyre sűrűbben találkoznak majd.


Sajtószabadság - Debreciner
Rajtad múlik! Kattints a képre!
Debreciner

Ahogy azt mi is megírtuk, január 20-án egy sajtótájékoztatón beszélt arról Mándi László, az Egységben Magyarországért néven induló ellenzéki összefogás képviselőjelöltje (hajdú-bihari 2-es választókerület), hogy az együttműködésben részt vevő hat ellenzéki párt (a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd) megyei vezetői másnap találkozni fognak.

Felkészülni, vigyázz…! Olvasd a Debreciner VÁLASZTÁS 2022 rovatát!

Megkérdeztük a pártoktól, mi volt a találkozó célja, milyen témákról beszéltek, milyen döntéseket hoztak, mikor találkoznak legközelebb és hogy a jövőben milyen gyakorisággal terveznek egyeztetni. Az Egységben Magyarországért rövid, kevés konkrétumot tartalmazó válaszából kiderült, azért találkoztak január 21-én, hogy az ellenzék közös jelöltjeinek közelgő ajánlásgyűjtéséről, „a jelölteket előtérbe helyező kampánybeli közreműködésről” egyeztessenek.

Mint írják, több operatív témával foglalkoztak, a döntéseiket pedig egyetértésben hozták meg. „Minden egyes döntés az áprilisi kormányváltás fókuszával született meg” – olvasható a válaszukban.

A hat párt tájékoztatása szerint a következő hetekben, hónapokban egyre sűrűbben fognak egyeztetni, a kampányok minél magasabb szintű kiszolgálásához igazodva.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...