BEZÁR

Közösségi média

Előválasztási különszámokkal jelentkezett a Nyomtass te is!

Letölthetők már a hajdú-bihari kiadványok is.


Nyomtass te is

www.nyomtassteis.hu

A Nyomtass te is! az ország mind a 106 választókerületére önálló előválasztási különszámot készített. A kiadványokban megtalálható, hogy mi is az előválasztás, ki szavazhat, hogyan lehet szavazni, kik a miniszterelnök-jelöltek. Kiderül az is, hogy mely települések tartoznak az adott választókerülethez, és röviden bemutatják az ott induló képviselőjelölteket is. Azt is leírják, hogy az adott körzetben hol és mikor lesznek nyitva a szavazósátrak.

A Hajdú-Bihar megyei különszámok

Az 1. országgyűlési egyéni választókerület (Debrecen egy része: határvonalak az újságban) kiadványa letölthető innen.

A 2. országgyűlési egyéni választókerület (Debrecen egy része: határvonalak az újságban) kiadványa letölthető innen.

A 3. országgyűlési egyéni választókerület (Debrecen egy része: határvonalak az újságban, valamint Álmosd, Bagamér, Bocskaikert, Fülöp, Hajdúhadház, Hajdúsámson, Kokad, Létavértes, Nyírábrány, Nyíracsád, Nyíradony, Nyírmártonfalva, Téglás, Újléta, Vámospércs) kiadványa letölthető innen.

A 4. országgyűlési egyéni választókerület (Ártánd, Bakonszeg, Bedő, Berekböszörmény, Berettyóújfalu, Bihardancsháza, Biharkeresztes, Biharnagybajom, Bihartorda, Bojt, Csökmő, Darvas, Derecske, Esztár, Furta, Gáborján, Hajdúbagos, Hencida, Hosszúpályi, Kismarja, Komádi, Konyár, Körösszakál, Körösszegapáti, Magyarhomorog, Mezőpeterd, Mikepércs, Mezősas, Monostorpályi, Nagykereki, Nagyrábé, Pocsaj, Sáp, Sáránd, Szentpéterszeg, Tépe, Told, Újiráz, Váncsod, Vekerd, Zsáka) kiadványa letölthető innen.

Az 5. országgyűlési egyéni választókerület (Báránd, Ebes, Egyek, Földes, Hajdúszoboszló, Hajdúszovát, Hortobágy, Kaba, Nádudvar, Nagyhegyes, Püspökladány, Sárrétudvari, Szerep, Tetétlen, Tiszacsege) kiadványa letölthető innen.

A 6. országgyűlési egyéni választókerület (Balmazújváros, Folyás, Görbeháza, Hajdúböszörmény, Hajdúdorog, Hajdúnánás, Polgár, Tiszagyulaháza, Újszentmargita, Újtikos) kiadványa letölthető innen.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...