BEZÁR

Közösségi média

AZ OLVASÓ ÍRJA

Kék zakóhoz fekete nadrág

Szólni kellene a képviselőnek, hogy legyen igényesebb, amikor a választópolgárok előtt mutatja meg magát.


Pósán László

Facebook

Tisztelt Debreciner!


Láttam a fényképet a tegnapi alapkőletételről. Ebben az ügyben írok. Ha nincs igazam, biztosan helyreigazít valaki.

Vannak alkalmak, amikor kifejezetten kívánatos, hogy eltérő legyen a zakó és a nadrág színe. Nem kicsit, nagyon eltérő! Ez leginkább akkor látható, ha valamiféle vízi aktivitáshoz kötődik a politikus jelenléte – például jaktozik a tengeren. Fehér nadrághoz kék zakó illik ilyenkor.

Az nem indokolható, hogy valaki kék zakót vesz fel fekete nadrághoz. Ez talán csak azzal magyarázható, hogy valamelyik öltönyét vagy elnyűtte, vagy nem fér már bele, ezért variálja az egyik zakóját a másik nadrágjával. Ha ilyen módon jelenik meg, akkor vagy nagyon szegény – ez az adott képviselőre nézve biztosan nem igaz –, vagy társadalmi pozíciójához képest rendkívül igénytelen.


Pósán László

Facebook

Ha csak egy kisvárosi tehetősebb lagziban így jelenik meg valaki potens emberként, arról helyben megmondják, hogy lenézte az eseményt, ami valójában sértés. Ha tehetős országgyűlési képviselőként mutatkozik eltérő színű sötét zakóban és nadrágban, arra nincs érdemi magyarázat. Ma már egy kisebb település magára és közösségére valamit is adó polgármestere sem öltözik így.

Először az augusztus huszadikai városi ünnepségen láttam így Pósán László országgyűlési képviselőt, amikor koszorúzta az István-szobrot. Akkor azt hittem, hogy reggel biztosan magára borította a kávéját, ezért kellett így öltöznie hirtelen. Ám az már két hete volt, most pedig megint ugyanúgy öltözött fel.

Szólni kellene neki, hogy legyen igényesebb, amikor a választópolgárok előtt mutatja meg magát.

K. J-né Debrecenből


Letették a Debrecenben épülő nemzeti oltóanyaggyár alapkövét

MTI/Czeglédi Zsolt

Köszönjük a levelet! Másokat is biztatunk, ha van az olvasóink érdeklődésére számot tartó információjuk, javaslatuk, képük, videójuk, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg_KUKAC_debreciner_PONT_hu! A beküldők inkognitóját kérésükre tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...