BEZÁR

Közösségi média

Tanárokat és tanítókat már nem, óvodapedagógust viszont hatot is felvennének Debrecenben

Hajdú-Bihar megyében a három tankerületi központ összesen 11 általános iskolai tanítót keres. Szeptember 1-én indul az új tanév.


Debreciner
Rajtad is múlik, meddig végezheti a dolgát a Debreciner. Kattints a képre!
debreciner.hu

Egy hét múlva, szeptember 1-én kezdődik a következő tanév. Ebből az apropóból megnéztük, jelenleg hány Hajdú-Bihar megyei pedagógusi álláshirdetés fut a Közigazgatási Állásportálon, amelyen az állam többek között a megye közoktatási tankerületeinek (tehát csak az állami intézményeket érintő) hirdetéseit teszi közzé.

Hajdú-Bihar megyében jelenleg 11 általános iskolai tanítót keresnek, közülük kettőt a Hajdúböszörményi Tankerületi Központhoz tartozó Hajdúnánáson, továbbá kettőt Létavértesen és Berekböszörményben, egyet-egyet Hajdúszoboszlón, Püspökladányban, Sárrétudvariban, Gáborjánban és Esztárban keresnek – ezek a települések mind a Berettyóújfalui Tankerületi Központhoz tartoznak.


Iskola

A Debreceni Tankerületi Központ 7 általános iskolai intézményvezető-helyettest, illetve egy iskolapszichológust keres. A Berettyóújfalui Tankerületi Központhoz tartozó Derecskén is adtak fel iskolapszichológusi álláshirdetést, Nagyrábén pedig egy iskolatitkárt keresnek.

Óvodapedagógusokra már nagyobb igény mutatkozik Hajdú-Bihar megyében: Debrecenben 6 ilyen állást hirdetnek, továbbá egy-egy óvodapedagógust keresnek Hajdúböszörményben, Nádudvaron, Mikepércsen, Földesen, Konyáron, Bárándon, Tépén és Mezőpeterden. Rajtuk kívül Hajdúböszörményben két óvodai dajkát, Hajdúhadházon és Debrecenben pedig egy-egy óvodai és iskolai szociális segítőt vennének fel.

Kapcsolódó írás:

A pedagógushiány Hajdú-Bihar megyében is problémát jelent, 10 éven belül pedig katasztrófa jöhet

CSAK veled együtt működünk. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert!
1 (egy!) ezer forint csak havonta. Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...