BEZÁR

Közösségi média

800

Buborék

Ebben az országban a pénz az isten, amit egymás zsebéből is kivesznek az emberek a minél jobb túlélés érdekében. Se erkölcs, se etika, se jog.

Mottó: Memento mori.

Ez a jegyzet – ahogy eleddig a többi is – kizárólag az én véleményemet, gondolataimat tartalmazza, reagálva a közélet egyes eseményeire. Ennek a jegyzetnek megjelentetéséért külön köszönetemet fejezem ki a Debrecinernek, ahol bizonyára nem értenek némely témarészben egyet velem, de a demokrácia jegyében mégsem korlátoznak! Fontosnak tartottam ezt leszögezni!

Ezerszer elképzelem, hogy kizárom a gondolataimból a politikát, az aljas Júdásokat, a pénznyelő parazitákat, a bukott politikusokat, az etnikai csoportok örökös megmentőit, a béna kacsa roma mozgalom nélküli mozgalmárokat, stricikből lett vezetőket, a kábítószerárusokból álságos jótevővé avanzsált civileket. Akikkel egyébiránt igen komoly és képzett emberek is kokettálnak. Talán éppen azért, hogy ezeknek a nem túl nagy IQ bajnokoknak a pátyolgatásából ők is jól megéljenek.

Horváth Ferenc
Horváth Ferenc

Vissza kéne húzódni a közélettől, bezárkózni a magam kicsiny és közvetlen világába. Jó lenne tanítgatni a leendő biztonsági őröket a büntetőjogra, vagy átvenni velük a polgári jogot. Két-három hónap alatt újra belejönnék. Jó lenne kispolgári életet élni, ahol az ember csak a családdal törődik, a szabadidejében unokázik, és undorodva kapcsolja ki a tévét, amikor ezek a roma „izék” azért hőbörögnek, mert a nácik tüntetnek, mert a cigányok szétvertek valakit, vagy éppenséggel inverzben, a rasszista nyomorult megkapta a magáét, mert akkora volt a szája, mint a bécsi kapu, úgy szidta a cigányokat, hogy azok besokalltak. A rendőség dolga. Az állam dolga. A rendőrség hibája. Az állam hibája. Ha hiba lesz benne.

Immáron harminc éve az ilyen „kiskonfliktusok” mentén játsszák a kis pitiáner játszmáikat a roma demokrácia krémjei, az állam pedig hallgat. 2008-2009 ez alól kivétel. Néhány vadállat elment a falig, bűnük közvetve a jobbik örökös bűne is lesz, bár lehet, hogy a szálakat nem ők mozgatták. Ez az állam állandóan titkosít! Lassan azt sem tudjuk, ki kapott kegyelmet a köztörvényes bűne miatt, mert még az is titok Áder irodája szerint. No! Ne térjünk el a tárgytól!

Azaz nem hallgat az állam, mert azért szorított a szélsőséges eszméket valló emberek vonulgatásain, betiltotta a Magyar Gárdát, felszámolta a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesületet, megalkotta a közbiztonsági tevékenység jogosulatlan végzése szabálysértési törvényi tényállást, és büntetőjogi kategóriába sorolta a jogosulatlan közbiztonsági tevékenység szervezését. Csak éppen ez a kormány nem szerez túl nagy érvényt annak, hogy a hőbörgő Toroczkaik ne hőböröghessenek. Tudom, hogy gáz, de nem ez a demokrácia? A szabad véleménynyilvánítás joga?

A Toroczkai tüntetésen csak akkor követhető el egy csomó köznyugalom elleni, a szabadság és az emberi méltóság elleni bűncselekmény, amikor tüntetnek. Ehhez meg kell történnie a „tüncinek”. A rendőr mitől legyen jós, tessék mondani? Tiltsák be, tiltsák be! Mit? Kiskomáim, mit? A gyülekezési jogot? Majd ha azzal visszaélnek és nem tiltják be, akkor vergődjetek, törjetek-zúzzatok! Kik vagytok? Szervezettek vagytok? Meg tudnátok csinálni? Ki képviselne titeket egy törős-zúzós játszmában?

Tessenek, 30 éves roma mozgalom, adminisztrálni, minősíteni, ami ott folyik és megtenni – ha szükséges – a feljelentéseket, 30 éves roma mozgalom! Ja, hogy könnyebb átsétálni egyik utcából a másikba? Ez igaz. Ott a nyóckerbe’ könnyebb. Majd a TASZ, majd az megvédi a cigány IQ-t!

Hagyjuk is a nagy 30 éves roma mozgalmat és fehér szimpatizánsaikat! Fideszes és ellenzéki roma egyaránt harap a náciveszélyre, de bármi másra, amiben van okosság. Amúgy is szoktak együtt dolgozni. De minek ezeknek gerinc? Csak a náciveszély, az örök, mint Anna! Ezek mindig ugyanazok. Politikai és civil szolgák önállóságnak a szikrája nélkül! Mint ahogy Toroczkai sem változott. 2006-tól börtönben lenne a helye, ha Magyarországon demokrácia van, de nincs. Eljátszanak maguknak!

Viktort és bandáját is unom. A mutyizó ellenzéket is, ahol visszalépnek egymás javára az előválasztáson azért, hogy a 2022-es országgyűlési választásra ők adják a lehető legtöbb jelöltet. És a hányinger kerülget, amikor a bukott, politikai atavisztikus vonásokkal rendelkező cigányokat meglátom mellettük pro és kontra. Ezek ugyanazok! Ezek ugyanazok! Mindnek csak a hatalom és a pénz számít, egyetlen államférfi vagy nő nincs közöttük.

A magam dolgával kéne csak törődni, nem a politikával, nem a bénakacsa cigány civilekkel, hanem azzal, hogy jó sok pénzem legyen! Mert ebben az országban a pénz az isten, amit egymás zsebéből is kivesznek az emberek a minél jobb túlélés érdekében. Se erkölcs, se etika, se jog. Minden azon múlik, hogy ki tud jobban lopni, csalni, lobbizni. Visszafelé fejlődik az emberiség.

Lehet, hogy értem jön a roma keresztény inkvizíció a nagy fekete autóval… Bődület, mennyire el van butulva a társadalom! Bődület! De a náciveszély az Anna! Azaz örök! Meg a fejlődésben visszamaradott roma mozgalom is. Sosem lesz belőlük párt. Sosem lesznek képviselőik. Agymosóik, azok igen!

Érezték már ezt Önök is? Azt, hogy elegük van a sok primitív nyíltan tolvajlásból, a megmondó emberekből, a fizetett agymosókból? Nem? Jó maguknak!

Fröcsögjünk! Rasszista. Náci. Náci. Rasszista.
Most tüntessünk!
Most ne tüntessünk!
Rasszista. Náci. Náci. Rasszista.
Együtt! Ellenük! Együtt!
Szaknévsor.
Ők a legjobb demokraták.
A legjobb demokraták.
Nem kell portáskodni. Van projekt!
Rasszista. Náci. Náci. Rasszista.
Megyünk a Toroczkai náci ellen!
Gyertek. Mindenki. Jók vagytok. Toroczkai.
Náci. Rasszista. Rasszista. Náci
. Soros bácsi nem egyezett ki a támogatottjával? Spekuláns, nem?
Addig fújolunk, amíg újra győz a Fidesz, a nagy megmentő?
Rasszista. Náci. Náci. Rasszista.
Együtt. Ellenük. Együtt. Mindenki. Mindegy, hogy utáljuk egymást.
Fúj Toroczkai! Fúj Jobbik! Fúj szélsőség. Cigányban nincs. Mi mindig rendesek vagyunk! (Meg a Hadházy lovának a…)
Szaknévsor.
Ők a legjobb demokraták.

És mikor fogunk kormányellenes tüntetést tartani, fijjúk’? Hosszú távon! Hónapokig! Nem vagyunk mi Zrínyi, hogy csak úgy kirohanunk a várból! Mikor lesz az, fijúg? Arra nem elég a Soros-pénz?
Mikor követel a sok jó roma meg a sok jó nem roma központ és vezető nélküli mozgalmár munkát, kenyeret, közbiztonságot, megélhetést, lakhatást, minőségi oktatást, jogegyenlőséget, egyenlő munkáért egyenlő munkabért? Ja, hogy akkor a kormány ellen kéne menni, erőből? Mikor hajlandó a sok roma mozgalmár, akiknek se vezetőjük, se központjuk, se chartájuk, se céljuk, csak divatjuk van 30 éve, egyet előre lépni?

A roma civil politika az, hogy nincs politika? Gratulálok!

Fúj! Ez nekünk sok!
Sokk. Náci. Rasszista. Rasszista. Náci.
Horváth Feri akár náci is, Horváth Feri keserű, Horváth Feri pénzéhes!
Fúj! Ez nekünk sok! Sokk. Náci. Rasszista. Rasszista. Náci…

Éljen a nem létező roma mozgalom! Éljenek a roma történelemhamisítók! Az együtt pályázók. A kokettálók, az ide is oda is, kormánynak is ellenzéknek is dolgozó gerinctelenek hada, akik már a terepmunkásaikat is megtalálták. Elnyomóik ők a saját népüknek. Jobban, mint a Fidesz. (A tudást veszik el az emberektől. A reményt veszik el az emberektől. Megosztják őket.)

És éljen az a többszázezernyi csontra lebutult, erkölcsüket és tartásukat vesztett, igazi vezetők nélküli, politikai szempontból nulla roma, akik kétfelől is kapják az agymosást. Én látom ezt! Önök valószínűleg nem!

Ezerszer elképzelem, hogy kizárom a gondolataimból a politikát, az aljas Júdásokat, a pénznyelő parazitákat, a bukott politikusokat, az etnikai csoportok örökös megmentőit, a bénakacsa roma mozgalom nélküli mozgalmárokat, stricikből lett vezetőket, a kábítószerárusokból álságos jótevővé avanzsált civileket.

Most és itt ez egy jó írásnak tűnik számomra. Úgy cselekedtem, hogy most és itt azt érzem, hogy ha 30 év múlva visszatekintenék erre a döntésemre, jó lelkiismerettel megtehetném. Meg kellett tennem! Mert az igazságnak sok oldala lehet, de nekem csak egy! Egy döntés lehet jó vagy rossz, de csak az a jó döntés, amit jó lelkiismerettel később is fel tud vállalni az ember. Akár a rosszat is, a hangsúly a lelkiismereten van.

Memento mori!

Horváth Ferenc írásai itt olvashatók: 800.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...