BEZÁR

Közösségi média

Akik egyetértenek a debreceni momentumos képviselő leköpésével, sőt…

A debreceni önkormányzati hírportál közösségi oldalán számosan támogatják az ellenzéki politikus elleni inzultust, rájuk nem volt hatással, hogy a fideszes polgármester elítélte a történteket.


Debreciner
Rajtad is múlik, meddig végezheti a dolgát a Debreciner. Kattints a képre!
debreciner.hu

Szabó Bence momentumos önkormányzati képviselő június 28-án arról számolt be a közösségi oldalán, hogy nemrégiben leköpték őt Debrecen belvárosában, miközben a pártjuk kihelyezett pultjánál aláírásokat gyűjtöttek.


Szabó Bence
Szabó Bence
Facebook

A történtekről egy mondatban beszámolt a debreceni önkormányzati hírportál is, hozzáfűzve, hogy Papp László polgármester reagált a történtekre. Mint írják, Papp a „közleményében határozottan elítél minden olyan fizikai erőszakot és tettlegességet, amelyet valaki politikai nézetei miatt szenved el. A városvezető hangsúlyozza: a fizikai erőszak semmilyen formája nem megengedett! A debreceni közgyűlés tagjai eddig is mindig egységesen álltak ki amellett, hogy a politikai vagy világnézeti viták kulturált formában történjenek.”
(Az önkormányzati média által hivatkozott polgármesteri közlemény nem található meg sem a hivatalos városházi portálon, sem Papp László politikusi közösségi oldalán.)

Az önkormányzati hírportál a saját Facebook-oldalán is posztolta a történtek apropóján megjelentetett publikációját – tehát ami tartalmazta a debreceni polgármester szavait is –, amire 200-nál több hozzászólás érkezett eddig.
Azokból mutatunk meg néhányat, amelyek a városvezetői intelem ellenére is támogatják az efféle tettlegességet, s láthatók az önkormányzati média közösségi oldalán. Íme:


Szabó Bence - Dehir

Facebook

Szabó Bence - Dehir

Facebook

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...