BEZÁR

Közösségi média

AZ OLVASÓ ÍRJA

Az oltási dömping némi adatkavarban

Időpontfoglalásra biztatja a kormány a már kétszer beoltottakat is.


koronavírus - oltópont
Debreceni oltópont
Lia

A Debreciner szerkesztőségének küldött levelében írja olvasónk:

„A mellékelt tájékoztatást kaptam a Kormányzati Tájékoztatási Központtól a covid elleni védőoltásokkal kapcsolatban. Hivatkoznak benne a regisztrációkat nyilvántartó felületre, ahol megnézhetem a regisztrációm állapotát. Kíváncsi voltam, s azt láttam, hogy a regisztrációm élő, tehát jelentkezhetek oltásra. Megnéztük a férjem adatait, az ő esetében azt írták, még nem regisztrált, s ezt most megteheti. Csakhogy mindketten már a második védőoltást is megkaptuk! Ennyit a
Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő statisztikáihoz!”

Tisztelt Hölgyem/Uram!

A beoltottak száma Magyarországon meghaladta a 3,5 milliót. Ez jelentős eredmény, de még nincs vége a vírus elleni küzdelemnek. Több millió adag vakcina érkezik Magyarországra, így a következő hat hétben meg tudjuk duplázni a beoltottak számát.

Az oltási program további gyorsítása érdekében elindult egy online időpontfoglaló oldal. Ezen minden regisztrált állampolgár egyszerűen és gyorsan foglalhat magának oltási időpontot.
Az időpontfoglaló honlapot az alábbi címen találja: www.eeszt.gov.hu

Ezen az oldalon kifejezetten a kórházi oltópontokon történő oltásra lehet időpontot foglalni az április 26. (hétfő), április 27. (kedd) és április 28. (szerda) napokra, Sinopharm vakcinával történő oltásra.

Az időpontfoglaló oldalon azok jelentkezhetnek, akik regisztráltak, és még nem kaptak oltást. Ezen az oldalon ellenőrizheti regisztrációja státuszát:
https://vakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/

A kórházi oltópontok mellett a háziorvosoknál is folytatódik az oltás. Tisztelettel arra kérjük, hogy ha már foglalt online időpontot a kórházi oltópontra, és ezt követően hívja Önt a háziorvos, akkor jelezze felé, hogy már van időpontja kórházi oltópontos oltásra. Így a háziorvos másnak tudja felajánlani a vakcinát.

Köszönjük, hogy Ön is beoltatja magát. Arra kérjük, győzzön meg erről másokat is! Az oltás életet ment.

Tisztelettel:
Kormányzati Tájékoztatási Központ

Köszönjük a levelet! Másokat is biztatunk, ha van az olvasóink érdeklődésére számot tartó információjuk, javaslatuk, képük, videójuk, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg_KUKAC_debreciner_PONT_hu! A beküldők inkognitóját kérésükre tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...