BEZÁR

Közösségi média

A SZEMEDNEK HIGGY!

Kósa Lajos kiválóan hokizhatott?

Ma pedig a „védekezés sikerességét” méltatja, amikor minden korábbinál több elhunytat jelentettek be Magyarországon.


Debreciner - egy százalék

debreciner.hu

Kósa Lajos kormánypárti országgyűlési képviselő közösségi oldala szinte minden nap tartogat valami meglepetést.

A DEAC jégkorongosai történelmi győzelmet arattak a fehérváriak felett a napokban, megnyerték a Magyar Kupa döntőjét Debrecenben. Az aranyérmeket Kósa Lajos országgyűlési képviselő (Fidesz) adta át a DEAC játékosainak és a csapat szakmai stábjának, majd az ő nyakába is került egy aranyérem. Hogy miért? Ez itt a kérdés. Ahogy azt is feltették többen, hogy az ünneplő sokadalomban miért csak két emberen van maszk, s egyik sem Kósa, aki a koronavírussal folytatott honi háború vezérkarának, az Operatív Törzsnek állandó tagja. Pedig maszkban is lehet ordítani.


Kósa Lajos

Facebook

Kósa Lajos

Facebook

A ma reggel hivatalosan nyilvánosságra hozott adatok szerint 24 óra alatt 311-en haltak meg a koronavírus-járvány következtében – eddig még soha ilyen sokan. Ezen a gyászosnak mondható napon Kósa Lajos az Operatív Törzs üléséről posztolta elégedett politikai üzenetét: „…bizonyítja a védekezés sikerességét, bármilyen hazugságot is terjeszt erről a baloldal”. Minden alkalmat ki kell használni a rivális mószerolására, nyilván, a halottak meg már szót sem érdemelnek, ugye.


Kósa Lajos

Facebook

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...