BEZÁR

Közösségi média

A SZEMEDNEK HIGGY!

Csak örökélet? És mi van az ingyen sörrel?! – Ugyanaz jutott Kósa Lajos meg Széles Diána eszébe

Csoda történt Debrecenben! Egyre jár az agya az országgyűlési képviselőnek és egykori asszisztensének, az egyik jelenlegi debreceni alpolgármesternek.


Kósa Lajos - Széles Diána

Facebook

Tegnap este debütált egy egyperces videó, ami azt üzeni: mindannyiunknak tenni kell azért, hogy minél gyorsabban véget érjen a járvány. A Presser Gábor zenéjére komponált igen figyelemreméltó filmecske Miénk itt a tér – Rajtad is múlik, hogy mikor találkozhatunk címmel látható a legnagyobb videómegosztón.

Olybá tűnik, közel ugyanabban az esti időpontban – 20-21 óra környékén – figyelt fel rá Kósa Lajos országgyűlési képviselő, Debrecen korábbi polgármestere, és Széles Diána, a város egyik jelenlegi alpolgármestere, aki politikai pályafutását Kósa Lajos képviselői munkatársaként kezdte egykoron. (Mindketten fideszesek, ha valaki nem tudná.)

És nemcsak ugyanakkor találhattak rá a videóra a világhálón, de mindkettőnek eszébe jutott, hogy megosztja azt a politikusi közösségi oldalán, s mit ad Isten, szinte ugyanaz a szöveg jutott eszükbe róla, amikor posztolták.

Kósa Lajos ezt írta:
„Living forever! Jóra jön ez, együtt vagyunk Debrecen!”


Kósa Lajos - Széles Diána

Facebook

Széles Diána meg ezt:
„Living forever! Együtt vagyunk Debrecen!”


Kósa Lajos - Széles Diána

Facebook

Azt még érteni véljük, hogy a járvány elleni védekezés kapcsán az örökélet juthatott az eszükbe, de azt már nem tudjuk dekódolni, hogyan és miért villanhatott be mindkettőjüknek Presser daláról és a Covid19-ről az, hogy „együtt vagyunk Debrecen”.
Vannak még csodák!

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!


Sajtószabadság - Debreciner

Debreciner

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...