ARCOK DEBRECENBŐL

Somogyi Tibor

A héten elindult a CampusArt nevű kezdeményezés, amelynek az a célja, hogy különböző művészeti csoportok bemutassák, mivel foglalkoznak.


Somogyi Tibor
Somogyi Tibor
Tóth Tamás

A művészet különböző megjelenési formái foglalkoztatnak. Úgy érzem, hogy vannak akadályai annak, hogy a kortárs alkotások eljussanak a nagyközönséghez. Ha létrehozunk egy eseményt, akkor az online felületek ellenére még mindig kevesen szereznek róla tudomást. Azt is problémának érzem, hogy létezik nagyon sok különféle, egymás mellett dolgozó művészeti csoportosulás, amelyek nem igazán járnak el egymás programjaira, főleg az érdekli őket, amit a saját csoportjuk létrehoz. Szerintem ezen változtatni kellene. Ha még a művészetben mozgó személyek sem teszik meg azt, hogy más eseményekre elmenjenek, akkor mit várunk azoktól az emberektől, akik nem is értesülnek a programokról. A héten elindult a CampusArt nevű kezdeményezés, amelynek pontosan az a célja, hogy különböző művészeti csoportok bemutassák, hogy mivel foglalkoznak. Fogalmam sincs, hogy mekkora lesz a sikere, de remélem, hogy változtatni fog ezen a helyzeten.


Somogyi Tibor

Tóth Tamás

(Ifjúságsegítő, kulturális asszisztens és magyar-történelem tanári végzettséggel rendelkezik. Fiatalkora óta érdeklik különböző művészeti ágak, írással és színjátszással jelenleg is foglalkozik. Novellákat, slam poetryt és egyfelvonásos darabokat ír, valamint egyetemi színpadokon rendez és színészkedik.)


Somogyi Tibor

Tóth Tamás

Az ARCOK DEBRECENBŐL sorozatunkban arról érdeklődünk, hogy éppen kit mi foglalkoztat.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!