Panasszal élek

Sokat gondolkoztam, vajon hogyan lehetne terméküket átalakítani, végtére is garanciát úgysem vállaltak rá…

Juhász Henrietta

Tisztelt Gyártó! Terméküket közel harminc évvel ezelőtt nyertem, és bár tudom, hogy hozzájutásom okán garanciát érte nem vállaltak, azért szeretnék önöknek megjegyzéseket, javaslatokat küldeni, s kérem, fontolják meg őket. Netán, ha úgy látják jónak, a későbbiekben alkalmazzák a következő prototípusok tervezése során.

Már a kezdetekkor is hiányoltam, hogy nem kaptam használati útmutatót, de gondoltam, sebaj, majd ellesem mástól, hogy kell csinálni. Hát jelentem, tapasztalataim alapján mások sem tudják igazán, ezért aztán elég sokszor kellett szembesülnünk kisebb-nagyobb fennakadásokkal. Használtuk, ahogy tudtuk, persze az hozzátartozik, hogy idővel sokunknak feltűnt, hogy a nem minden esetben rendeltetésszerű használat olyan károkat okozott, melyeket a későbbiekben már nem, vagy csak alig-alig lehetett javítani. Így tehát javaslom, hogy gondolkodjanak el egy részletes és egyértelmű útmutató készítésén, mely mindannyiunk számára evidens lehet. Amennyiben ennek elkészítésére nem látnak lehetőséget, kérem, a későbbiekben törekedjenek arra, hogy a használat legyen minél egyértelműbb, az sem ártana, ha jelezné a hibakódokat, de legfőképpen a lemerülést, utóbbit minél hamarabb, hogy gyorsan megkaphassa a szükséges mennyiségű töltést.

Nem tartom továbbá szerencsésnek, hogy az úgymond egyszerűbb modelleknél szűkebbre szabták a beállításokban a személyre szabási lehetőségeket, hiszen így a használat során sokkal több problémával kell szembenéznie a felhasználónak. Persze tudom, ez már csak így működik, aki a drágábbat meg tudja fizetni, az kevesebbet kínlódik. De kérem, az azért már mégiscsak sok, hogy a termék a beállítások ellenére sem hozza az elvárt szintet! Sokat gondolkoztam, vajon hogyan lehetne terméküket átalakítani, végtére is garanciát úgysem vállaltak rá. Kisebb-nagyobb módosításokat tettem is az évek során – gondolom, azt már sejtik, hogy az enyém csak egy alapmodell. Hát, nem állítom, hogy a „finomhangolásoktól” sokkal jobb lett az eszköz, sem egyszerűbb a használata. A luxus kiegészítőikre pedig nekem sosem lesz pénzem! És aztán ott volt ez a vírus, katasztrófa, nem értem, hogy kaphatta meg ennyi felhasználó. Én is még a mai napig rettegek, hogy melyik frissítéssel telepíti fel, sokszor inkább már nem is frissítek, persze így meg kezd benne tönkre menni például a tervező meg a kapcsolatok menü. A csomagolásról, amiben érkezett, ebben a levelemben már nem szólnék, mert arra már korábban megtettem önöknél a panaszt.

Többször írtam maguknak, de ha tudnák, hogy ez milyen csekély része volt önöknek szánt gondolataimnak! Már nem várok választ.. Nincs kétségem afelől, hogy minden problémát és fennakadást magam kell megoldanom. Esetleg néha-néha megvitathatom a többi panaszossal, na de a megoldást ők sem tudják, esetleg adhatnak tippeket, de azok csak időlegesen válaszolják meg a kérdéseket.

Ha mégis, ha netán, ha valaha készülne útmutató, kérem, küldjék el nekem. Címem még nincs, azt majd a következő levelemben megírom. Vagy az azutániban.. Remélem, levelemmel nem sértettem meg annyira önöket, hogy töröljenek a rendszerből, netán megvonják a frissítéseket.

Addig is maradok felhasználójuk: egy a milliók közül.

Juhász Henrietta tárcasorozata, az OTTHONVÁGY itt olvasható.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!