BEZÁR

Közösségi média

AZ OLVASÓ ÍRJA

„A főtéren található virágkocsi szimbiózist alkot a közelgő ünnepekkel és a történelemmel”

Újabb vélemény a debreceni adventi főtér egyik díszítőeleméről.


Virágkocsi - Trianon

NT

Tisztelt Szerkesztőség!

Alább néhány mondatban szeretnék reagálni a főtéren található virágkocsi témájára.

Elfogult vagyok Trianon miatt, ezt kár lenne tagadnom. Ez a szó nekem a nemzet soha el nem múló fájdalmát jelenti. Tegnap volt december első napja, ami történelmi megközelítésből a gyulafehérvári román nemzetgyűlés megtartását jelenti. Akiknek otthont és földet adtak elődeink, azok hálából kiszakították azt a magyar nemzet testéből. Ha decemberben a főtéren járva ránézek a virágkocsira, akkor ez is eszembe jut, valamint az is, hogy advent idején az összetartozás és együttérzés mindenkiben jobban felerősödik, mint az év többi szakaszában. Így az én olvasatomban a főtéren található virágkocsi szimbiózist alkot a közelgő ünnepekkel és a történelemmel. 2020 volt hosszú idő óta az egyik legnehezebb évünk, olyan kihívásokkal kellett szembe néznünk, amire nagyon régen nem volt példa. Ez is ösztönöz minket az összetartozásra, a közös problémák megoldására. Természetesen nem kötelező a véleményemmel egyetérteni, hiszen egy téma mellett a pro és kontra kötelező kellékek.

Üdv.:
Herpergel Róbert alelnök
Jobbik Magyarországért Mozgalom – Debrecen

A Debreciner mindig is feladatának tartotta, hogy fórumot adjon olyan eszmecseréknek, amelyek ugyan a közre tartoznak, ám amelyektől ódzkodik a debreceni városvezetés és a közpénzen működtetett médiája. Mi várjuk az olvasóink véleményét a közösségi oldalunkon vagy levélben a szerkesztoseg_KUKAC_debreciner_PONT_hu címre. A levélírók inkognitóját kérésükre tiszteletben tartjuk.


Sajtószabadság - Debreciner

Debreciner

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...