BEZÁR

Közösségi média

A HÉT IDÉZETE

„Álljon terpeszbe, hajoljon le jó mélyen, és nézze meg, mi van a lába között!”

Az Országgyűlés kulturális bizottságának fideszes elnökét idézzük.


Pósán László
Pósán László
YouTube

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

„Az anya nő, az apa férfi” – alapjogként rögzítve ez kerüljön be az Alaptörvénybe, tudatta a nyilvánossággal Varga Judit igazságügyi miniszter november 10-én.

Pósán László debreceni fideszes országgyűlési képviselő, az Országgyűlés kulturális bizottságának és pártja városi szervezetének elnöke, nem mellesleg a Debreceni Egyetem oktatója az önkormányzati televízió Közügy című műsorának volt a vendége november 26-án, ahol bőven kapott teret az Alaptörvény újabb módosításával kapcsolatos meglátásai kifejtésére.

Ebből következnek részletek:

„A világ megőrült. Szó szerint ezt kell mondani. Olyan természetesnek tűnő evidenciák, ami egy pár évvel ezelőtt, hogy is mondjam, a normális emberi gondolkodásban meg sem fordul, hogy a nő az nő, a férfi az férfi, hogy a gyereknek van anyja meg van apja, és akkor az milyen nemi identitásokhoz kell társítani, tehát hogy is mondjam, a biológia értelemben meghatározott természetesség az mára jónéhány ember fejében láthatóan megkopott, eltűnt. Nekem van egy kedves ismerősöm, aki szokta mondani, hogy ha valaki nem tudja eldönteni saját magáról, hogy fiú-e vagy lány, akkor álljon terpeszbe, hajoljon le jó mélyen, és nézze meg, mi van a lába között. Ilyen egyszerű a kérdés. De nem mindenki számára tűnik láthatóan ilyen egyszerűnek. (…) Az abnormalitás, az őrület, a hülyeség az olyan szinteket ért el mostanra, hogy evidenciának tűnő dolgokat láthatóan, világosan és egyértelműen jogi keretekben le kell fektetni ahhoz, hogy a fekete az fekete, ami fehér, az fehér legyen, és nem lehet egyszerűen úgy tekinteni, mintha ezek felett így nagyívűen el lehetne siklani. Azt kell mondani, akkor nincs szükség nőgyógyászati klinikákra ezek szerint…”

A teljes műsor tartogat még egyéb furcsaságokat is Pósántól:

Érdemes figyelemmel kísérni Vida Gyula főszerkesztő műsorvezetési technikáját a kérdésfeltevéseitől kezdve a támogató bólogatásain keresztül Pósán tréfásnak szánt megjegyzéseit követő szolid örömeiig.

A HÉT IDÉZETE sorozatunk korábbi részei itt találhatók.


Sajtószabadság - Debreciner

Debreciner

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...